Kupovina jeftinog a kvalitetnog televizora u vremenu napredne TV tehnologije donosi jako mnogo nedoumica kupcima. Mnogo varijanti televizora sa velikim mogučnostima čini da u konačnici kupci ne znaju koju marku i koji model da izaberu i kupe. Cijena uz kvalitet televizora je vrlo bitna i donosi prevagu prilikom kupovine. Tesla televizori su pun pogodak po tim kriterijima – odlicni i kvalitetni televizori sa velikim mnogućnostima uz odlične i pristupačne cijene. ComTrade je na tržištu zablistao sa svojim Tesla televizorima.

Televizori Tesla Serija 3

Već na prvi pogled ovi televizori svojim dobrim dizajnom i elegantnom linijom plijene pažnju kupaca. Samo korištenje je veoma jednostavno i korisnici imaju samo hvale za to. Jasnoća slike i oštrina boja je odmah prepoznatljiva pa ovaj televizor je prihvačen sa velikim oduševljenjem. Direct LED tehnologija je garant još kvalitetnije slike. Dolby DTS podrška za Tesla Serija 3 televizore je garant kvalitetnog i kristalno čistog zvuka kojeg on daje. Ovaj model posjeduje i SPDIF audio priključak što će obradovati mnoge audofile. Zbog ugrađenog DVB-T2/C digitalnog tjunera za prijem digitalnog TV signala nećete biti primorani za kupovinom eksternog uređaja za te namjene. Televizor posjeduje i HDMI konektor čime ga možete povezati sa igračim konzolama, računarima i drugim uređajima.
Tesla Serija 3 televizora su svrstani po grupama: T319, S306, S356, S357, S307, K307

Televizori Tesla Serija 6

Ultra HD ekran sa 4K rezolucijom (3840×2160) je karakteristika koja krasi Tesla Serija 6 televizore. Osim kvalitetne slike jasnih boja, samu seriju televizora ističe prelijep dizajn srebrene boje metalnog kucišta. Tesla Serija 6 televizori posjeduju i Dolby surround koji daje kristalno čist i jasan zvuk. Gledanje Youtube klipova, surfanje internetom i korištenje društvenih mreža daje snažnu platformu za zabavu mimo pračenja samih TV programa. Igranje uz pomoć aplikacija učitanih sa Opera TV Storea donosi veliko uživanje gamerskoj populaciji. Tesla Serija 6 televizori se jednostavno povezuju sa ostalim mobilnim uređajima putem Wi-Fi konekcije.
Tesla Serija 6 televizori nude dva modela: T609 i S606

Televizori Tesla Serija 9

Tehnoloski razvoj današnjice ješto što se jako brzo razvija. I TV aparati imaju jako brzu promjenu i novitete. Skoro pa je nevjerovatno koliko mogućnosti donosi Tesla Serija 9 televizori. Dovoljno je da u mikrofon na daljinskom uređaju izgovorite ono šta želite i to se pojavljuje na ekranu. Možete skoto sve zatražiti – TV, internet, učitavanje aplikacija itd. i time ste izbjegli zamorno kucanje na tastaturi. Na Tesla Google Serija 9 Android televizoru možete da se zabavljate kao na bilo kojem Android telefonu. UHD (4K) slika donosi izuzetnu oštrinu i jasnoću slike, a integrisani sound bar sa DTS & Dolby Digital certifikatom donosi pravo kino iskustvo. Korištenjem Chromecast-a gledajte multimedijalne sadržaje sa vašeg telefona.
Tesla Serija 9 televizori nude tri modela: S43, S49, S55

Cijene i dobavljivost modela televizora Tesla možete pogledati na sljedećem linku:
https://www.procomp.ba/272-tesla-televizori