ha laptopi

Kupovina laptopa je za kupce uvijek donosila velike nedoumice. Jako mnogo odličnih modela na tržištu čini kupovinu zbunjujučom. Šta kupiti, koji model i koliko para dati sve su to pitanja o kojima kupac razmišlja dok traži model za sebe. O svemu tome razmišljaju i kupci lojalni HP laptopima. No pošto postoji mnogo odličnih modela svako će naći neki laptop za ono što mu treba.

Današnji HP laptopi su se prvenstveno orjentirali na dizajn i estetiku jer sam brend i snaga tih laptopa čine odluku dosta jednostavniju. HP-ovi laptopi koji su usmereni za poslovne korisnike spadaju među najljepše dizajnirane modele na tržištu. To će sigurno cijeniti kupci koji su impresionirani uređajima koji imaju luksuzni izgled i osjećaj. HP laptopi koje bi izdvojili za 2018 godinu:

HP Omen X

laptop_hp_omen_x

Za igraču populaciju ovo je najbolji HP laptop na tržištu. Iako laptopi imaju problem nemogučnosti nadogradnje, u ovom slučaju možete ojačati ovaj laptop zadržavajuči se na vrhu duže od konkurentskih firmi. Dobra strana lapotpa je u tome da imate vrhunske gaming naočale i laptop je odlično dizajniran za overklokanje. Mana mu je u kratkotrajnosti baterije.

HP Spectre 13

laptop HP Specter

Ovaj laptop je jedan od najljepčih HP laptopa ikad napravljen. Naravno da mu dizajn nije jedina prednost nad ostalim laptopima jer je ovo jedan od najboljih HP laptopa 2018-e. Intel Kaby Lake Refresh procesor osme generacije će donijeti snagu s kojom možete sve da radite a da sve to izgleda prelijepo i jasno. Prednost ovog laptopa je pomenuta ljepota ali i to da je lagan i tanak. Mane nisu toliko bitne pa ih i ne pominjemo.

HP Chromebook 14 G5

laptop_HP_Chromebook_14

HP Chromebook 14 G5 je jedan od najboljih HP laptopa 2018-e. Postojanje ovog modela garantuje da vam ne treba extremno mnogo novca da kupite jedan od najboljih HP modela ove godine. Za razliku od nekih drugih modela HP Chromebook 14 G5 se može podičiti sa dugim vijekom trajanja baterije i možemo globalno reći da je ovo najpristupačniji HP laptop ove godine.

HP Specter x360

laptop_HP_Spectre_13

Ako dobro analiziramo HP ponudu za 2018-u, za laptop HP Specter x360 možemo reći da je prednost ovog laptopa nad drugim u odlično izbalansiranom dizajnu i sirovoj snazi. Laptop je savršeno tanak i jako je lagan u odnosu na druge slične modele. Dugi vijek trajanja baterije sa brzim punjenjem je nešto što donosi prednost ali mana ovog laptopa je u tome što je relativno skup.

HP Pavilion 15

laptop-HP-Pavilion-15

Ovo je najbolji laptop po pitanju izbalansiranosti cijene i performansi koji on daje. Time se svrstava među najbolje laptope za korisnike. Ovo je jedan od rijetkih preostalih laptopa sa AMD Ryzen CPU-om. Prednost mu je jako povoljna cijena i to što se korisnici lako prilagođavaju ovom modelu.

Cijene i dobavljivost HP laptopa možete pogledati na sljedećem linku:
https://www.procomp.ba/530-hp-laptopi