Ovdje su 8 proizvoda.

Samsung T220 Galaxy Tab A7 Lite 4GB 64GB Wi-Fi...

Samsung predstavlja svoju novu seriju tableta, koja pruža visokokvalitetnu tehnologiju i moderan dizajn prilagođen potrebama savremenog korisnika. Svaki tablet iz ove serije ima impresivan ekran od 8,7 inča, koji omogućava jasan prikaz slika i tekstualnih informacija. Samsung T220 Galaxy Tab ima moćan procesor i veliku memoriju, što omogućava nesmetano izvršavanje svih aplikacija. Ugrađena interna memorija je 64 GB, proširiva do 512 GB pomoću microSD kartice. Samsung T220 Galaxy Tab ima moćnu bateriju od 5100 mAh koja traje cijeli dan i omogućava vam korištenje tableta bez potrebe za punjenjem. Kada je kamera u pitanju, Samsung T220 Galaxy Tab ima zadnju kameru od 8 MP i prednju od 2 MP, što omogućava visokokvalitetne video pozive i selfije. Samsung T220 Galaxy Tab ima visok nivo sigurnosti, sa opcijama za otključavanje kao što su PIN kod, otisak prsta ili prepoznavanje lica. Takođe ima Wi-Fi i Bluetooth vezu za povezivanje sa drugim uređajima. Ovaj tablet je izuzetno praktičan za upotrebu kod kuće, na putovanju ili u poslovnom okruženju. Samsung je dizajnirao ovaj tablet kako bi zadovoljio potrebe korisnika, s naglaskom na tehnološke karakteristike i funkcionalnosti koje će poboljšati vaše svakodnevno iskustvo korištenja. U odjeljku sa specifikacijama na web stranici možete unijeti detaljnije tehničke karakteristike, kao što su brzina procesora, RAM memorija, rezolucija ekrana i drugo.

265 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

Samsung T290 Galaxy Tab A 8.0 WiFi 32GB Silver

Samsung predstavlja svoju novu seriju tableta, koja pruža visokokvalitetnu tehnologiju i moderni dizajn prilagođen potrebama modernog korisnika. Svaki tablet iz ove serije ima impresivni zaslon veličine 8 inča, koji omogućuje jasan prikaz slike i tekstualnih informacija. Samsung ima moćan procesor i veliku memoriju, što omogućuje glatko izvođenje svih aplikacija. Ugrađena interna memorija je 64 GB, proširiva do 512 GB pomoću microSD kartice. Samsung ima snažnu bateriju kapaciteta 5100 mAh koja traje cijeli dan i omogućuje vam da koristite svoj tablet bez potrebe za punjenjem. Kada je u pitanju kamera, Samsung ima stražnju kameru od  8MP Samsung ima visoku razinu sigurnosti, s mogućnostima otključavanja kao što su PIN kod, otisak prsta ili prepoznavanje lica. Također ima mogućnost povezivanja s Wi-Fi mrežom i Bluetooth vezom za povezivanje s drugim uređajima. Ovaj tablet je izuzetno praktičan za korištenje kod kuće, na putovanjima ili u poslovnom okruženju. Samsung je dizajnirao ovaj tablet tako da zadovoljava potrebe korisnika, s naglaskom na tehnološke značajke i funkcionalnosti koje će poboljšati vaše svakodnevno iskustvo korištenja. U rubrici za specifikacije na web stranici možete unijeti detaljnije tehničke karakteristike, kao što su brzina procesora,2GB RAM memorije, rezolucija zaslona i drugo.

273 KM
Dostupnost: 3 Dostupno

Cubot Tab 40 10.4 2K 8GB 128GB LTE Grey

Cubot predstavlja svoju novu seriju tableta, koja pruža visokokvalitetnu tehnologiju i moderan dizajn prilagođen potrebama savremenog korisnika. Svaki tablet iz ove serije ima impresivan ekran od 10,4 inča, koji omogućava jasan prikaz slika i tekstualnih informacija. Cubot Tab 40 ima moćan procesor i veliku memoriju, što omogućava nesmetano izvršavanje svih aplikacija. Ugrađena interna memorija je 128 GB, proširiva do 512 GB pomoću microSD kartice. Cubot Tab 40 ima moćnu bateriju od 7000 mAh koja traje cijeli dan i omogućava vam korištenje tableta bez potrebe za punjenjem. Kada je kamera u pitanju, Cubot Tab 40 ima zadnju kameru od 13 MP i prednju od 5 MP, što omogućava visokokvalitetne video pozive i selfije. Cubot Tab 40 ima visok nivo sigurnosti, sa opcijama za otključavanje kao što su PIN kod, otisak prsta ili prepoznavanje lica. Takođe ima Wi-Fi i Bluetooth vezu za povezivanje sa drugim uređajima. Ovaj tablet je izuzetno praktičan za upotrebu kod kuće, na putovanju ili u poslovnom okruženju. Cubot je dizajnirao ovaj tablet kako bi zadovoljio potrebe korisnika, s naglaskom na tehnološke karakteristike i funkcionalnosti koje će poboljšati vaše svakodnevno iskustvo korištenja. U odjeljku sa specifikacijama na web stranici možete unijeti detaljnije tehničke karakteristike, kao što su brzina procesora, RAM memorija, rezolucija ekrana i drugo.

345 KM
Dostupnost: 72 Dostupno

Xiaomi Redmi Pad SE 8GB 128GB WiFi Grey

Xiaomi predstavlja svoju novu seriju tableta, koja pruža visokokvalitetnu tehnologiju i moderan dizajn prilagođen potrebama savremenog korisnika. Svaki tablet iz ove serije ima impresivan ekran od 11 inča, koji omogućava jasan prikaz slika i tekstualnih informacija. Xiaomi Redmi Pad ima moćan procesor i veliku memoriju, što omogućava nesmetano izvršavanje svih aplikacija. Ugrađena interna memorija je 128 GB, proširiva do 512 GB pomoću microSD kartice. Xiaomi Redmi Pad SE ima moćnu bateriju od 8000 mAh koja traje cijeli dan i omogućava vam korištenje tableta bez potrebe za punjenjem. Kada je kamera u pitanju, Xiaomi Redmi Pad SE ima zadnju kameru od 8 MP i prednju od 5 MP, što omogućava visokokvalitetne video pozive i selfije. Xiaomi Redmi Pad SE ima visok nivo sigurnosti, sa opcijama za otključavanje kao što su PIN kod, otisak prsta ili prepoznavanje lica. Takođe ima Wi-Fi i Bluetooth vezu za povezivanje sa drugim uređajima. Ovaj tablet je izuzetno praktičan za upotrebu kod kuće, na putovanju ili u poslovnom okruženju. Xiaomi je dizajnirao ovaj tablet kako bi zadovoljio potrebe korisnika, s naglaskom na tehnološke karakteristike i funkcionalnosti koje će poboljšati vaše svakodnevno iskustvo korištenja. U odjeljku sa specifikacijama na web stranici možete unijeti detaljnije tehničke karakteristike, kao što su brzina procesora, RAM memorija, rezolucija ekrana i drugo.

416 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

Cubot Tab KING KONG FHD+IPS 16GB 256GB LTE 10.1...

Cubot predstavlja svoju novu seriju tableta, koja pruža visokokvalitetnu tehnologiju i moderan dizajn prilagođen potrebama savremenog korisnika. Svaki tablet iz ove serije ima impresivan ekran od 10,1 inča, koji omogućava jasan prikaz slika i tekstualnih informacija. Cubot Tab 10 ima moćan procesor i veliku memoriju, što omogućava nesmetano izvršavanje svih aplikacija. Ugrađena interna memorija je 64 GB, proširiva do 512 GB pomoću microSD kartice. Cubot Tab 10 ima moćnu bateriju od 6000 mAh koja traje cijeli dan i omogućava vam korištenje tableta bez potrebe za punjenjem. Kada je kamera u pitanju, Cubot Tab 10 ima zadnju kameru od 13 MP i prednju od 5 MP, što omogućava visokokvalitetne video pozive i selfije. Cubot Tab 10 ima visok nivo sigurnosti, sa opcijama za otključavanje kao što su PIN kod, otisak prsta ili prepoznavanje lica. Takođe ima Wi-Fi i Bluetooth vezu za povezivanje sa drugim uređajima. Ovaj tablet je izuzetno praktičan za upotrebu kod kuće, na putovanju ili u poslovnom okruženju. Cubot je dizajnirao ovaj tablet kako bi zadovoljio potrebe korisnika, s naglaskom na tehnološke karakteristike i funkcionalnosti koje će poboljšati vaše svakodnevno iskustvo korištenja. U odjeljku sa specifikacijama na web stranici možete unijeti detaljnije tehničke karakteristike, kao što su brzina procesora, RAM memorija, rezolucija ekrana i drugo.

425 KM
Dostupnost: 28 Dostupno

Samsung SM-X205 Galaxy Tab A8 64GB LTE Grey

Samsung predstavlja svoju novu seriju tableta, koja pruža visokokvalitetnu tehnologiju i moderan dizajn prilagođen potrebama savremenog korisnika. Svaki tablet iz ove serije ima impresivan ekran od 10,5 inča, koji omogućava jasan prikaz slika i tekstualnih informacija. Samsung SM-X205 Galaxy Tab ima moćan procesor i veliku memoriju, što omogućava nesmetano izvršavanje svih aplikacija. Ugrađena interna memorija je 64 GB, proširiva do 512 GB pomoću microSD kartice. Samsung X200 Galaxy Tab ima moćnu bateriju od 7040 mAh koja traje cijeli dan i omogućava vam korištenje tableta bez potrebe za punjenjem. Kada je kamera u pitanju, Samsung SM-X205 Galaxy Tab ima zadnju kameru od 8 MP i prednju od 5 MP, što omogućava visokokvalitetne video pozive i selfije. Samsung SM-X205 Galaxy Tab ima visok nivo sigurnosti, sa opcijama za otključavanje kao što su PIN kod, otisak prsta ili prepoznavanje lica. Takođe ima Wi-Fi i Bluetooth vezu za povezivanje sa drugim uređajima. Ovaj tablet je izuzetno praktičan za upotrebu kod kuće, na putovanju ili u poslovnom okruženju. Samsung je dizajnirao ovaj tablet kako bi zadovoljio potrebe korisnika, s naglaskom na tehnološke karakteristike i funkcionalnosti koje će poboljšati vaše svakodnevno iskustvo korištenja. U odjeljku sa specifikacijama na web stranici možete unijeti detaljnije tehničke karakteristike, kao što su brzina procesora, RAM memorija, rezolucija ekrana i drugo.

492 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

Samsung SM-X205 Galaxy Tab A8 64GB LTE Pink

Samsung predstavlja svoju novu seriju tableta, koja pruža visokokvalitetnu tehnologiju i moderan dizajn prilagođen potrebama savremenog korisnika. Svaki tablet iz ove serije ima impresivan ekran od 10,5 inča, koji omogućava jasan prikaz slika i tekstualnih informacija. Samsung SM-X205 Galaxy Tab ima moćan procesor i veliku memoriju, što omogućava nesmetano izvršavanje svih aplikacija. Ugrađena interna memorija je 64 GB, proširiva do 512 GB pomoću microSD kartice. Samsung X200 Galaxy Tab ima moćnu bateriju od 7040 mAh koja traje cijeli dan i omogućava vam korištenje tableta bez potrebe za punjenjem. Kada je kamera u pitanju, Samsung SM-X205 Galaxy Tab ima zadnju kameru od 8 MP i prednju od 5 MP, što omogućava visokokvalitetne video pozive i selfije. Samsung SM-X205 Galaxy Tab ima visok nivo sigurnosti, sa opcijama za otključavanje kao što su PIN kod, otisak prsta ili prepoznavanje lica. Takođe ima Wi-Fi i Bluetooth vezu za povezivanje sa drugim uređajima. Ovaj tablet je izuzetno praktičan za upotrebu kod kuće, na putovanju ili u poslovnom okruženju. Samsung je dizajnirao ovaj tablet kako bi zadovoljio potrebe korisnika, s naglaskom na tehnološke karakteristike i funkcionalnosti koje će poboljšati vaše svakodnevno iskustvo korištenja. U odjeljku sa specifikacijama na web stranici možete unijeti detaljnije tehničke karakteristike, kao što su brzina procesora, RAM memorija, rezolucija ekrana i drugo.

492 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

Samsung SM-X205 Galaxy Tab A8 64GB LTE Silver

Samsung predstavlja svoju novu seriju tableta, koja pruža visokokvalitetnu tehnologiju i moderan dizajn prilagođen potrebama savremenog korisnika. Svaki tablet iz ove serije ima impresivan ekran od 10,5 inča, koji omogućava jasan prikaz slika i tekstualnih informacija. Samsung SM-X205 Galaxy Tab ima moćan procesor i veliku memoriju, što omogućava nesmetano izvršavanje svih aplikacija. Ugrađena interna memorija je 64 GB, proširiva do 512 GB pomoću microSD kartice. Samsung X200 Galaxy Tab ima moćnu bateriju od 7040 mAh koja traje cijeli dan i omogućava vam korištenje tableta bez potrebe za punjenjem. Kada je kamera u pitanju, Samsung SM-X205 Galaxy Tab ima zadnju kameru od 8 MP i prednju od 5 MP, što omogućava visokokvalitetne video pozive i selfije. Samsung SM-X205 Galaxy Tab ima visok nivo sigurnosti, sa opcijama za otključavanje kao što su PIN kod, otisak prsta ili prepoznavanje lica. Takođe ima Wi-Fi i Bluetooth vezu za povezivanje sa drugim uređajima. Ovaj tablet je izuzetno praktičan za upotrebu kod kuće, na putovanju ili u poslovnom okruženju. Samsung je dizajnirao ovaj tablet kako bi zadovoljio potrebe korisnika, s naglaskom na tehnološke karakteristike i funkcionalnosti koje će poboljšati vaše svakodnevno iskustvo korištenja. U odjeljku sa specifikacijama na web stranici možete unijeti detaljnije tehničke karakteristike, kao što su brzina procesora, RAM memorija, rezolucija ekrana i drugo.

492 KM
Dostupnost: 1 Dostupno