SEB Rowenta šišač za dlake TN2801F4

Rowenta Stylis savršeno oblikuje vašu bradu. Oštri noževi od nerđajućeg čelika sa tehnologijom samooštrenja i raznim preciznim podešavanjima svakodnevno osiguravaju savršenu bradu.

52 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

Xiaomi Electric Shaver S101 - brijac

Xiaomi Electric Shaver S101 - Svaka glava ima 18 oštrica kako bi se osigurala visoka efikasnost brijanja. Oštrice velike gustine dovode do čišćeg iskustva brijanja lica. Tri seta dvotračnih folija uzimaju više dlačica od jednostrukih. Sa omjerom 1:2 zubaca folije na unutrašnjim i vanjskim tragovima, efikasnost brijanja je poboljšana kako bi se uštedjelo vaše vrijeme. 3 nezavisne plutajuće glave za brijanje pružaju 6 uglova brijanja koji se precizno prilagođavaju svakoj konturi lica, fleksibilno brijući neuredne dlačice i čekinje s lakoćom. Ne samo brzo brijanje, već i stabilno. Pametna kontrola brzine pruža konzistentan izlaz velikom brzinom, održavajući jaku snagu čak i pod uslovima niske baterije i omogućavajući kontinuirano brijanje bez uklještenih dlačica. Uživajte u brzom, udobnom brijanju bez brige. Za putovanja ili poslovna putovanja potrebna je puna energija. Ugrađena litijum-jonska baterija visokih performansi može se u potpunosti napuniti za 1,5 sat, pružajući svakodnevno brzo brijanje od 1 minute tokom 2 mjeseca bez prekida.

55 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

Xiaomi Electric Shaver S301 - brijac

Xiaomi Electric Shaver S301 - Dvostruke folije povećavaju količinu usisne dlake za 50%* u poređenju sa jednostrukom, omogućavajući brže brijanje.Snažni motor opremljen je pametnim kontrolnim čipom koji osjeća opterećenje glave brijača i u skladu s tim prilagođava brzinu motora kako bi se osiguralo efikasno i udobno brijanje.Folija u obliku zraka manta pluta samostalno, prilagođavajući se vašoj konturi lica. Bionički aerodinamični dizajn folije također osigurava sveobuhvatnu glatkoću. Folija u obliku zraka manta pluta samostalno, prilagođavajući se vašoj konturi lica. Bionički aerodinamični dizajn folije također osigurava sveobuhvatnu glatkoću. Kada je uključeno, pritisnite i držite prekidač 1 sekundu za promjenu nivoa, rukovanje bilo kojom i svim vrstama brade.Ekskluzivni premaz pruža ugodan osjećaj prijatan za kožu, smanjuje otiske prstiju i mrlje, te se lako čisti i održava.

91 KM
Dostupnost: 2 Dostupno