Filter po
Cijena
KM KM
Tip proizvoda
Garancija
Filteri proizvoda

home Aparat za šišanje, set, Accu - HG HS 12

Aparat za šišanje, HG HS 12, može se koristiti sa i bez kabla. Uređaj možete puniti jednostavnim postavljanjem u držač, tako da je uvijek spreman za korištenje. Vrijeme punjenja je 2 sata, vrijeme bežičnog rada 60 minuta zahvaljujući ugrađenoj Li-ion bateriji. Zamjenjive glave i pričvršćeni plastični češljevi osiguravaju svestranu upotrebu. 5 zamjenjivih širokih, normalnih glava za precizno rezanje, trimer za nos, brijač, kao i 4 plastična češlja za mašinicu za šišanje (3, 6, 9, 12 mm) i 3 plastična češlja za podrezivanje brade (4, 6, 8 mm). • Žična i bežična uporaba • 5 izmjenjivih glava • 7 plastičnih češljeva • LED status punjenja • Napajanje ugrađena Li-ion baterija

69 KM
Dostupnost: 5 Dostupno

SEB Rowenta šišač TN3800F4, Virtuo

ROWENTA VIRTUO TN3800F4 STYLE Vrhunska preciznost za savšeno stilizovanu bradu Sa Rowenta Virtuo trimerom za bradu, uživajte u dugotrajnim performansama i savršenom trimovanju u jednom pokretu – čak i na gustim dlačicama na licu. Savršeno prilagođen svakoj dužini brade, za željeni stil zahvaljujući preciznom odabiru 39 dužina. Njegova izvanredna autonomija čak i do dva mjeseca bez punjenja* i LED indikator napunjenosti baterije omogućavaju nesmetanu upotrebu bez stresa, gdje god da se nalazite. * Bazirano na sesijama skraćivanja brade koje traju 5 minuta, 3 puta sedmično

79 KM
Dostupnost: 3 Dostupno

SEB Rowenta šišač TN5221F4

ROWENTA ADVANCER - STYLE 45 POSTAVKE ZA ULTRA PRECIZNO REZANJE Trimer za kosu Rowenta Advancer kombinuje savršeno rezanje i dugotrajne performanse. Nudeći širok raspon preciznih postavki, zajedno s namjenskim češljem za oblikovanjem brade, osigurava personalizirane rezultate na vašoj kosi i bradi. Uvijek izgledajte najbolje u bilo kojem trenutku i bilo gdje, zahvaljujući ultra dugotrajnoj autonomiji i visoko preciznim detaljima.

90 KM
Dostupnost: 3 Dostupno

Xiaomi masinica za sisanje Pro

Xiaomi ima nekoliko modela mašinica za šišanje koje su namijenjene osobnoj njezi i friziranju. Ovi uređaji su popularni zbog svoje kvalitete, funkcionalnosti i pristupačnih cijena. Evo nekoliko mogućih modela Xiaomi mašinica za šišanje: Xiaomi Mi Beard Trimmer: Ovo je mašinica za šišanje koja je posebno dizajnirana za njegu brade. Ima različite duljine rezanja kako bi omogućila korisnicima da postignu željeni izgled brade.Xiaomi Mi Electric Hair Clipper: Ova mašinica za šišanje namijenjena je šišanju kose na glavi. Ima različite češljeve ili nastavke za prilagodbu duljine šišanja.Xiaomi ENCHEN Boost Hair Clipper: Ovaj model također je namijenjen šišanju kose na glavi. Ima snažan motor i oštre oštrice za brzo i precizno šišanje.Xiaomi Mijia Electric Hair Clipper: Ova mašinica za šišanje također je opremljena s različitim duljinama rezanja i ima snažan motor za učinkovito šišanje. Svi ovi modeli vjerojatno nude bežično korištenje, a neki od njih mogu imati i funkciju brzog punjenja. Osim toga, Xiaomi mašinice za šišanje obično imaju ergonomski dizajn za ugodno držanje tijekom korištenja.

93 KM
Dostupnost: 69 Dostupno

SEB Rowenta šišač TN524MF0, Formula 1®

APARAT ZA ŠIŠANJE FORMULA 1® OD ROWENTE: SAVRŠENI REZ PRI VELIKIM BRZINAMA Uživajte u brzini savršenog [i[anja, pomoću aparata Formula 1® od Rowente. Njegove visokokvalitetne oštrice od nehrđajućeg čelika imaju poseban premaz Formule 1® od crnog titanija za trajnu oštrinu i oštar rez u jednom potezu - čak i na gustoj kosi - zahvaljujući turbo funkciji. Uz 29 dužina rezanja u rasponu od 0,5 mm do 30 mm, zajedno s preciznošću od 1 mm, rezultati su personalizirani do detalja. Idealan za šišanje, kao i za dlačice na licu zahvaljujući posebnom češlju za bradu s preciznim podešavanjem od 0,5 mm, ovaj trimer za muškarce opremljen je ultra dugotrajnom litij-ionskom baterijom. To znači do 120 minuta autonomije bez premca, zajedno s karakteristikom brzog punjenja koja vam sprječava da usporite. Njegov pametni indikator autonomije pruža potpuno bezbrižnost, dok opcija za bežičnu i bežičnu upotrebu osigurava dodatnu lakoću. Sadrži kompaktan, moderan dizajn, zajedno s perivim oštricama za savršenu higijenu, ova električna mašinica za kosu dolazi s praktičnom vrećicom - za jednostavno skladištenje i transport.

130 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

SEB Rowenta šišač TN944MF0, F1 MULTI TRIMMER

FORMULA 1® MULTI-GROOMER OD ROWENTE: NEOGRANIČENE MOGUĆNOSTI Trimer visokih performansi koji pokreće život. Uz 10-u-1 Formula 1® Mul ti-Groomer od Rowente uživajte u trimeru za bradu, kosu, lice i tijelo u jednom svestranom aparatu. Njegove posebne oštrice Formule 1® od nehrđajućeg čelika presvučenog titanom osiguravaju dugotrajnu oštrinu i savršen rez u jednom potezu - čak i na najgušćoj kosi - dok se precizna postavka od 0,5 mm s 3 podesiva češlja rješava kratke i srednje dužine kose podjednako. Također dolazi s mini brijačem za bradu za precizne završne dodire, brijačem za tijelo s češljem za udobnost kože za savršeno glatke rezultate, dodatkom za uši i nos za neželjene dlačice na licu i preciznom oštricom brade za krajnje detalje. Opremljen litij-ionskom baterijom za trajanje do 120 minuta konstantne snage, ovaj trimer za muškarce ima funkciju brzog punjenja, kao i digitalni indikator autonomije za precizno praćenje stanja baterije - i nikada vas neće usporiti. Kompaktne i 100% vodootporne, uklonjive oštrice osiguravaju jednostavno čišćenje i savršenu higijenu, dok putna torbica drži sve na jednom sigurnom mjestu.

157 KM
Dostupnost: 2 Dostupno