Filter po
Cijena
KM KM
Garancija
Filteri proizvoda

VIVAX HOME kuhalo za kavu CM-1000R

Pripremite najbolju kavu uz pomoć Vivax kuhala za kavu CM-1000R. Snage 1000W i kapaciteta 0,4L pripremiti će brzo i u dovoljnoj količini prvu jutarnju kavu, prijeko potrebnu kako bi se lakše pripremili za novi radni dan.

31 KM
Dostupnost: 2 Dostupno

VIVAX HOME kuhalo za kavu CM-1000WH

Pripremite najbolju kavu uz pomoć Vivax kuhala za kavu CM-1000WH. Snage 1000W i kapaciteta 0,4L pripremiti će brzo i u dovoljnoj količini Vašu prvu jutarnju kavu, prijeko potrebnu kako bi se lakše pripremili za novi radni dan.

31 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

Xiaomi Elektricno stakleno kuhalo

Xiaomi električno stakleno kuhalo je moderno i praktično kuhalo namijenjeno za brzo zagrijavanje vode ili drugih tekućina. Ovo kuhalo se ističe elegantnim dizajnom s kućištem od visokokvalitetnog stakla koje pruža atraktivan izgled. Jedna od prednosti Xiaomi električnog staklenog kuhalo je brzo zagrijavanje. Zahvaljujući snažnom grijaču, voda se može zagrijati u kratkom vremenskom periodu, što je vrlo praktično za pripremu toplih napitaka ili brzo kuhanje vode za kuhanje ili pripremu hrane. Kuhalo ima kapacitet koji može varirati, obično između 1,7 i 2 litara, što je dovoljno za pripremu veće količine vode ili drugih tekućina. Neki modeli mogu imati i opciju kontroliranja temperature kako biste mogli prilagoditi zagrijavanje prema vašim potrebama. Sigurnost je također važan aspekt ovog kuhalo. Mnogi modeli imaju automatsko isključivanje kada voda zavrije, suha zaštita koja sprječava pregrijavanje i zaštitu od pregrijavanja. Ovo osigurava sigurno korištenje kuhalo bez brige o mogućim opasnostima. Kontrola i upotreba su obično jednostavne. Mnogi modeli imaju dodirne kontrole ili gumb za uključivanje/isključivanje, a neki imaju i LED zaslon koji prikazuje temperaturu ili preostalo vrijeme zagrijavanja.

52 KM
Dostupnost: 10 Dostupno

Xiaomi Electricno Kuhalo

Xiaomi Mi Electricno Kuhalo Xiaomi Mi električno kuhalo nudi brzo zagrijavanje vode jer preko dna za grijanje od polietilena velike snage 1800 W, vodu možete vrlo brzo prokuhati. Unutrašnji sloj kuhala je od nerđajućeg čelika pa se lako čisti i pere, a kapacitet mu je 1.5 litara. S dvoslojnim dizajnom kućišta, čak i ako se obloga nalazi u stanju visoke temperature od 100 stepeni Celzijusa, kuhalo izvan tijela ima samo 40 stepeni C. Ovo kuhalo je i svojevrsna termo boca budući da toplotu čuva i do 12 sati. Elegantnog je dizajna koji će se uklopiti u svaku kuhinju, a priprema čaja u njemu će predstavljati pravo zadovoljstvo.

66 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

Xiaomi Electricno Kuhalo 2

Istina je da ovaj model ima nešto manji kapacitet u odnosu na spomenutu prethodnu generaciju. Spremnik za vodu završava na 1,5 litara i trebao bi biti dovoljan za svakodnevnu upotrebu u kućanstvu. Osim toga, kuhalo za vodu ima razinu performansi 1800 W, dovodeći bilo koju vrstu tekućine do vrenja za manje od 5 minuta. Velika je korist integrirana OLED ploča. Kružnog je oblika, nalazi se na prednjoj strani i nudi izbor temperature na koju želite zagrijati vodu. Postoje načini za 45 °C, 60 °C, 70 °C ili 85 °, a pametno kuhalo za vodu može čak i održavati ovu temperaturu određeno vrijeme. Unutrašnjost kuhala za vodu izrađena je kvalitetno 304 nehrđajući čelik, što je idealno kada je u pitanju kontakt s hranom. Ovaj čelik ne ispušta nikakav miris i ne hrđa. Osim toga, brend obećava dugotrajan rad do 10 korištenja, zahvaljujući ugrađenom termostatu iz radionice poznate britanske tvrtke STRIX.

66 KM
Dostupnost: 10 Dostupno

SEB Tefal kuhalo za vodu KI831E10

Tefal Digital kuhalo za vodu: Digitalno kuhalo za vodu sa displejem za prikaz temperature u realnom vremenu Lagano i jednostavno za upotrebu, ovo pametno kuhalo za vodu je opremljeno intuitivnim, praktičnim karakteristikama, uključujući prikaz temperature vode u realnom vremenu putem digitalnog displeja. Sa svojih pet nivoa podešavanja temperature se savršeno prilagođava pripremi različitih napitaka – od čajeva do instant kafe i tople vode sa limunom – i jednostavno se mogu odabrati samo jednom tipkom. Direktno prokuhavanje je također brzo i lako. Konstrukcija dvostrukih zidova čini ga sigurnim na dodir a praktična funkcija održavanja toplote može biti uključena 30 minuta.

140 KM
Dostupnost: 3 Dostupno