Xiaomi Electricno Kuhalo 2

ID: MI7091
Na stanju
66 KM
s PDV-om
Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  • Garancija: 12 mjeseci
  • Kapacitet rezervoara za vodu: 1,7 L
  • Materijal: tehnopolimer, nerđajući čelik
  • Snaga: 1800 W
Količina

Istina je da ovaj model ima nešto manji kapacitet u odnosu na spomenutu prethodnu generaciju. Spremnik za vodu završava na 1,5 litara i trebao bi biti dovoljan za svakodnevnu upotrebu u kućanstvu. Osim toga, kuhalo za vodu ima razinu performansi 1800 W, dovodeći bilo koju vrstu tekućine do vrenja za manje od 5 minuta.

Velika je korist integrirana OLED ploča. Kružnog je oblika, nalazi se na prednjoj strani i nudi izbor temperature na koju želite zagrijati vodu. Postoje načini za 45 °C, 60 °C, 70 °C ili 85 °, a pametno kuhalo za vodu može čak i održavati ovu temperaturu određeno vrijeme.

Unutrašnjost kuhala za vodu izrađena je kvalitetno 304 nehrđajući čelik, što je idealno kada je u pitanju kontakt s hranom. Ovaj čelik ne ispušta nikakav miris i ne hrđa. Osim toga, brend obećava dugotrajan rad do 10 korištenja, zahvaljujući ugrađenom termostatu iz radionice poznate britanske tvrtke STRIX.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).