Philips Pegla na paru za vertikalno peglanje, 1800W, ComfortTouch - GC552/40

ID: TR19104
Na stanju
404 KM
s PDV-om
Rata već od 19 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Naše novo ručno steamer glačalo ComfortTouch uklanja nabore i osvježava tkaninu. Uz snažnu kontinuiranu paru i izuzetno dugački StyleBoard, odjeća će biti izglačana od vrha do dna u tren oka. Koristite nastavak u obliku četke na debljim odjevnim predmetima kao što su kaputi kako bi se postiglo bolje prodiranje pare i bolji rezultati. Vruća para osvježava odjeću i ubija do 99,9 % bakterija. Rjeđe pranje i kemijsko čišćenje štedi vrijeme i novac te omogućuje duže trajanje odjeće. Postavite željenu postavku pare za optimalne rezultate na različitim tkaninama. Upotrijebite malu količinu pare za tanje tkanine, a postavku snažnije pare za deblje tkanine i kapute. Steamer glačalo može se sigurno upotrebljavati na svim tkaninama i odjeći pogodnima za glačanje. Parna ploča može se sigurno pritisnuti uz svaki odjevni predmet bez rizika do progorijevanja – odlično rješenje za osjetljive tkanine kao što je svila. Pegla na paru za vertikalno peglanje, ComfortTouch, snaga 1800 W, neprestana para do 35 g/min., spreman za korištenje za manje od 1 min., prilagodljiva količina pare u 3 razine, odvojivi spreminik za vodu, kapacitet spremnika za vodu 1800 ml., dužina crijeva 1.3 met., dužina kabla za napajanje 1.6 met. Pribor: Četkica, vješalica za odjeću, rukavica za dodatnu zaštitu, prilagodljiva dvostruka šipka
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).