• -10%

Gaming tastatura Krux Comet RGB Outemu Brown

ID: KRX0024
Na stanju
78 KM
70 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 8 KM (10%)

Ušteda: 8 KM (10%)

Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

KRX0024
10 Artikli

Podaci

Brend gaming opreme
Krux
Tip gaming opreme
Gaming tastatura
Garancija
12 mjeseci

KRUX Comet RGB Outemu MECHANICAL tastatura je savršeno rješenje u slučaju da krijumičarenje misli direktno iz glave u kompjuter još nije izmišljen. Također će biti korisno kada nedavno kupljeni glasovni asistent trenutno radi, ali ne želite nužno obavijestiti svoje domaćinstvo o adresi web stranice na kojoj gledate zanimljive filmove. Ili kada želite da artikulišete koliko vam se sviđa vaš prijatelj koji je upravo "odigrao" meč u CS-u ... tada će se KRUX Comet tastatura pokazati kao savršen alat za pretvaranje emocija u stvarnost, za čiju upotrebu vaše domaćinstvo će vam se zahvaliti.

KRUX Comet RGB je MEHANIČKA tastatura. Nakon deset godina, poznatih kao srednjovjekovno doba duboke membrane, mehanički prekidači se vraćaju u izložbene prostore! Željeli ste isprobati svoj nitro u Need for Speedu iza ugla ili pročitati da se možete kretati po mapi brže uz bunnyhop? Nikad nije uspjeo? Zato je došla renesansa MECCanika!

Svaki od 104 prekidača KRUX Comet RGB mehaničke tastature ima poseban put koji, poput neurita, povezuje ključ direktno s mozgom. Reperkusije? Sjajno i naelektrizirano u isto vrijeme! Ova funkcija se zove N-Key Rollover i dolazi standardno na KRUX Comet tastaturi. Možete vidjeti kako se gumbi aktiviraju jedno za drugim, čak i ako - uz pomoć pratioca, naravno - pritisnete više od 10 njih u isto vrijeme. Možete ih čak isprobati sve odjednom, ali tada će vam možda trebati više od jednog pratioca... Nisu uključeni u paket.

Svaki od prekidača KRUX Comet RGB Outemu MEHANIČKA TASTATURA može podnijeti barem ovu količinu zloupotrebe. A pošto ih ima ukupno 104, to znači da je pred vama težak izazov: 5.200.000.000 otisaka, više od pet milijardi. To je otprilike 61 godina "pritiskanja" 4 "klika" u sekundi svaki dan. Postoje li još neke membrane ovdje spremne da prihvate izazov?

Outemu plavi ili Outemu smeđi? Možete odabrati kamp kojem želite da se pridružite. Odlučite koju verziju KRUX Comet RGB tastature da odaberete: sa prekidačima Outemu Blue ili Outemu Brown? Plavi su super-precizan tim sa jasnim i konkretnim izvještavanjem - skokom. Smeđe su delikatnije, imaju svoja tiha pravila. Efikasnost napada je velika, preciznost napada je takođe velika, ali ovo je neka vrsta komandosa: savršeno radi svoj posao, ali je praktično nečujan prema okolini.

Ako volite strategije, a u isto vrijeme želite biti 100% sigurni u izvršenu akciju, onda će KRUX Comet Outemu Blue biti savršen za vas. Ako tražite svestraniji alat, onda će KRUX Comet RGB Outemu Brown biti savršen za vaš profil. Bilo da igrate brzi FPS gdje je vrijeme reakcije ključno, ili možda više volite naslove koji zahtijevaju punu preciznost, pronaći ćete nešto za sebe.

Bezrezervno! Aluminijski brojčanik je gornji dio KRUX Comet RGB Outemu MECHANICAL tastature. Oružje su ključevi od polibutilen tereftalata. To je savršena kombinacija izdržljivosti i agilnosti ove borbene MECHine. Čak i ako je bojno polje u kampu pratioca, daleko od vaše baze. Ako možete izdržati takvu ekspediciju, KRUX Comet će hrabro stati uz vas, kao Robin od Batmana.

Ovo je bila naša reakcija na bogato osvetljenje koje dolazi ispod KRUX Comet RGB tastera. - naravno, u jedinoj, pravilno pomešanoj kombinaciji boja iz RGB palete. Kada se pomešaju, stvaraju šestozonsko osvetljenje, koje zovemo stvarno dobra boja.

Na našoj tastaturi možete podesiti nekoliko elemenata prema vašim željama. Osnovni element su, naravno, oslonci za noge koji se nalaze na vrhu tastature i koji omogućavaju njeno postavljanje pod većim uglom u odnosu na radni sto. Ako vam to i dalje nije dovoljno, pogledajte KRUX Meteor RGB pojas. Tamo ćete pronaći takve pogodnosti, savršene za zahtjevne igrače, mlade dame i vlasnike ogromnih ploča za igru.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).