JBL Zvučnik bežični, Bluetooth, 800W, IPX4 - Partybox 710

ID: TR35119
Nedostupno
1.621 KM
s PDV-om
Rata već od 74 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Stvorite trenutnu glazbenu vezu s 800 vata snažnim JBL Original Pro Soundom visokih performansi. Dvostruki visokotonci od 2,75" i niskotonci od 8" upareni s ugođenim bas refleks priključkom daju savršen zvuk za glazbu tako glasnu da doslovno možete osjetiti ritam. Svjetla, boje, zabava! Pretvorite svaki prostor u rock koncert, noćni klub i karaoke lounge. Sinkronizirajte svoju glazbu s dinamičnim, prilagodljivim stroboskopskim svjetlima, jedinstvenim efektom zvjezdane noći i bljeskajućim klupskim obrascima sljedeće razine koji se mogu lako kontrolirati pomoću učinkovitih kontrola jednostavnih za korištenje na gornjoj ploči ili aplikacije PartyBox. Plešu li vaši gosti na plaži ili pijuckaju piće uz bazen, JBL PartyBox 710 je IPX4 otporan na prskanje, tako da se ne morate brinuti da će zabava biti vrlo mokra i divlja. Nije li jedan JBL PartyBox dovoljan? Uparite dva zvučnika kabelom ili bežično s True Wireless Stereo (TWS) tehnologijom za još veći i hrabriji zvuk. Uljepšajte zabavu s velikim, čvrstim, glatkim kotačima i ručkom koja se lako drži za lako prenošenje i postavljanje JBL PartyBox 710 gdje god vas glazba odvede. Uz ulaze za mikrofon i gitaru, možete pokazati svoje talente za pjevanje i sviranje. Ne samo da ćete zvučati sjajno, već ćete i izgledati sjajno, zahvaljujući savršenom svjetlosnom showu koji će se njihati u ritmu! Aplikacija JBL PartyBox čini jednostavnijim nego ikad upravljanje glazbom, ažuriranje postavki i prilagođavanje boja i uzoraka vašeg svjetlosnog showa za savršenu atmosferu zabave.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).