Laptop Dell Latitude E5530 I5 3320M 8GB 320GB Prikaži uvećano

Laptop Dell Latitude E5530, Intel i3 3110M, RAM 4GB, HDD 320GB

344 KM

Maloprodajna cijena

Rata već od: 31,- KM

Više detalja

Proizvod trenutno nije dostupan. Ukoliko ste zainteresovani za ovaj proizvod kontaktirajte nas putem chat podrške, besplatne telefonske podrške 032/221-654 ili na email-a: [email protected]
  • bez gotovinskog popusta
  • sa gotovinskim popustom

rating Trenutno nema ocjena

Laptop Dell Latitude E5530 i3 3110M 4GB 320GB

Veličina: 15,6"
Resolution: 1366 x 768
Procesor: Intel Core i3 3110m
Ram memorija: 4 GB DDR3
Hard disk: 320 GB
Optika: Ne
Grafika: Intel HD
Izlazi: 3 x USB 3.0, LAN, priključak za slušalice / mikrofon , HDMI, Mini DisplayPort, Dock
Webcam: Da
Garancija: 12 mjeseci

Kada na tržište stižu novi modeli laptopa, oni donose uzbudljivu neizvjesnost da li je model ispunio očekivanja i donjeo nešto novo. Novi Dell Latitude E5530 laptop se može pohvaliti Intelovim i5 3320 procesorom sa Intel UHD 620 grafikom. Sve u svemu, ako ste ikada razmišljali o kupovini laptopa sa nekada standardnim 15,6 inčnim ekranom, možda je upravo sada pravo vrijeme da ga sebi priuštite. Dell Latitude E5530 je dobar laptop kojeg bi svi poželili. Odlilčan 15-inčni laptop kojeg pogoni i5 3320. Iako je grafika integrisana Intel UHD 620 grafikom, to neće praviti probleme za laganiji rad a bez pokretanja zahtjevnijih igara.

Dizajn

S obzirom na tanak i elegantan dizajn, dobili smo osjećaj kako se radi o laptopu sa većim inčnim ekranom od onog što jest. I ova je vrsta laptopa poprilično napredovala, tako da smo u Dell Latitude E5530 modelu dobili zaista lijep laptop koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Dellov logo trijumfalno stoji na središnjem dijelu poklopca kao usamljeni ukras. Unutrašnjost laptopa zadržava šaru iz prethodnih modela koja je istovremeno lijepa i jaka. Netaknuta boja nastavlja se prema ekranu, ocrtavajući oskudne granice okvira. Slijedite okvire i otkrit ćete web kameru u sredini na vrhu.
.


Lagan za korištenje

Nakon vanjskog pregleda, možemo zaključiti kako je Dell Inspiron vrlo jednostavan i lako “probavljiv” laptop. Sve je na svom mjestu, rekli bismo standardno i svatko će se vrlo jednostavno snaći na ovom ljepotanu. Ako pažnju okrenemo prema tastaturi, jako kvalitetna tastatura pokazuje da je ovo poželjan laptop za korisnike i nećete imati problema prilikom klikanja tastera. Dell se potrudio da i ovaj dio bude dobro urađen i da ne mislite o problemima vezano za tasteturu.
.Da li kupiti polovan laptop?

Često su novi laptopi dosta skupi za prosječnog korisnika pa se on tada okreće drugoj opciji kupovine.
Jednostavno donese odluku o kupovini polovnog laptopa koji je drastično jeftiniji od novog sa istom konfiguracijom u sebi. E u tom trenutku kupac dolazi do jednog osjetljivog i rizičnog pitanja – da li je sve to ispravno, koliko korišteno i da li će ostati ispravan bar neko duže vrijeme.
Više o ovoj temi pročitajte na našem blogu na sljedećem linku: https://procomp.ba/blog/polovan-laptop-da-li-kupiti/

Ocjene

Kliknite ovdje da biste ostavili ocjenu

30 ostalih proizvoda

Pregledani proizvodi