Dyson Pročišćivač zraka - TP09 White/Gold

ID: TR31907
Na stanju
1.495 KM
s PDV-om
Rata već od 69 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Cijeli pročišćivač zatvoren je prema HEPA H133 standardu. Potpuno zatvoren sistem filtracije protoka zraka sprječava izlaženje nečistog zraka. Što ulazi unutra, ostaje unutra. Automatski detektuje formaldehid, čestice u zraku i plinove. Zatim ih dijagnosticira i izvještava u stvarnom vremenu na LCD zaslonu. U toplijem vremenu, jak mlaz pročišćenog zraka može vas rashladiti. Protok zraka se preusmjerava kroz stražnji dio stroja, održavajući učinkovito pročišćavanje. Akustički profinjeni dizajn smanjuje vibracije, što rezultira 20% tišim radom od prethodnog modela. Kontrolirajte i pratite kvalitetu zraka s bilo kojeg mjesta pomoću aplikacije Dyson Link. Podesiva oscilacija projektira pročišćeni zrak po cijeloj prostoriji. Za osjetljivije spavače, nadzire i pročišćava koristeći najtiše postavke zajedno s prigušenim zaslonom. Filter se brzo i lako mijenja. S automatskim obavijestima o životnom vijeku filtra na LCD-u ili aplikaciji Dyson Link. Zakrivljen i magnetiziran za uredno pohranjivanje na vrhu stroja.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).