JBL Slušalice sa mikrofonom, Bluetooth, boja bijela - T110BT White

ID: TR17519
Na stanju
57 KM
s PDV-om
Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Uz JBL Pure Bass Sound, JBL TUNE110BT slušalice nude grab 'n' go, bežično rješenje za vašu svakodnevnu upotrebu zajedno sa mogućnošću upućivanja ili primanja hands-free poziva i do 6 sati trajanja baterije. Zamislite slušalice koje se brzo pune za 2 sata, dolaze u nekoliko karakterističnih boja, imaju ravan kabl bez zapetljavanja i dovoljno su lagane da ih možete udobno nositi satima. A kada kombinujete magnete koji obezbeđuju da slušalice ne vise kada se ne koriste, kabl koji se ne petlja i udobnost ergonomskih vrhova za uši i dizajn trake za vrat, lako je videti kako JBL TUNE110BT slušalice mogu postati suštinski deo vaš svakodnevni život koji voli muziku. Bežične slušalice sa mikrofonom, in-ear, Bluetooth, frekvencija 20 - 20.000 MHz, impedanca 16 Ω, Li-Ion baterija, boja bijela
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).