• -10%
  • Rasprodano

Klima uređaj Vivax ACP-12CH35AERI+ Inverter

ID: VIVACP-12CH35AERI
Nedostupno
1.136 KM
1.023 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 114 KM (10%)

Ušteda: 114 KM (10%)

Rata već od 47 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

VIVACP-12CH35AERI

Podaci

Brend klime
Vivax
Tip
Inverter
Nominalni kapacitet
12000 BTU
WIFI
WIFI ready
Energetska klasa
A++
Garancija
5 godina
VIVAX COOL, inverter klima ACP-12CH35AERI+ R32

VIVAX R+ design klima ACP-12CH35AERI+ R32 ima nominalni kapacitet grijanja 3,81 kW, a nominalni kapacitet hlađenja 3,52 kW. Ovaj model predstavlja najbolji omjer uloženog i dobivenog na tržištu klima uređaja.

Posebna 3D inverter tehnologija pruža najbolje performanse, a istovremeno omogućuje znatnu uštedu energije. Također, omogućuje bešumni rad za udobniju atmosferu i miran san. Bio filter i ionizator uklanjaju zagađivala i alergene iz zraka što ga čini vrlo čistim. Takav zrak je vrlo povoljan za osobe osjetljive na nečistoću zraka i za osobe koje imaju probleme s alergijama. Unutarnja jedinica ima funkciju samočišćenja, nastavlja s radom kako bi osušila i očistila preostali kondenzat.

VIVAX R+ design klima ACP-12CH35AERI+ R32 ima funkciju 'I feel' kojom se preko daljinskog upravljača, pomoću senzora, očitava temperatura u prostoriji i šalje klimi. Unutarnja jedinica prilagođava temperaturu i brzinu vrtnje ventilatora tako da bude postignuta tražena temperatura, uz istovremenu uštedu energije. Vanjska jedinica ima grijače kompresora i kondenzatora koji sprječavaju slabiji rad i time osiguravaju nesmetani rad unutarnje jedinice u modu grijanja.

Funkcija uštede energije pomaže uređaju osigurati dovoljno snage za hlađenje bez potrebe da radi punim kapacitetom. Dugotrajna kvaliteta je osigurana petogodišnjim jamstvom i korištenjem R32 plina koji je učinkovitiji i sigurniji za rad i za okoliš. Sve to u energetskoj klasi A+++ u hlađenju i A++ u grijanju. Uz kupovinu WiFi modula, ovim uređajem možete upravljati putem aplikacije za kontrolu klima uređaja NethomePlus.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).