• -10%

Klima uređaj Vivax ACP-18CH50AEHI+ Grey Mirror Inverter

ID: VIVACP-ACP-18CH50AEHI+
Na stanju
1.876 KM
1.688 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 188 KM (10%)

Ušteda: 188 KM (10%)

Rata već od 77 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

VIVACP-ACP-18CH50AEHI+
10 Artikli

Podaci

Brend klime
Vivax
Tip
Inverter
Nominalni kapacitet
18000 BTU
WIFI
WIFI ready
Energetska klasa
A++
Garancija
5 godina
Klima uređaj Vivax  ACP-18CH50AEHI+  Grey Mirror  Inverter

VIVAX H+ design klima ACP-18CH50AEHI+ R32 ima nominalni kapacitet grijanja 5,57 kW, a nominalni kapacitet hlađanje 5,28 kW. Ovaj model ima posebnu 3D inverter tehnologiju koja pruža najbolje performanse, a istovremeno omogućuje znatnu uštedu energije. Također, omogućuje bešumni rad za udobniju atmosferu i miran san. Whisper Air omogućava kontrolu za lakši protok zraka koji je uzrok većine unutarnje buke. Time se postiže ravnoteža između visokih performansi i niske razine buke.

3D strujanje zraka i pametni ispuh omogućuju protok zraka do svakog kuta prostorije. Bio filter i ionizator uklanjaju zagađivala i alergene iz zraka što ga čini vrlo čistim. Takav zrak je vrlo povoljan za osobe osjetljive na nečistoću zraka i za osobe koje imaju probleme s alergijama.

VIVAX H+ design klima ACP-18CH50AEHI+ R32 ima funkciju 'I feel' kojom se preko daljinskog upravljača, pomoću senzora, očitava temperatura u prostoriji i šalje klimi. Unutarnja jedinica prilagođava temperaturu i brzinu vrtnje ventilatora tako da bude postignuta tražena temperatura, uz istovremenu uštedu energije.

Vanjska jedinica ima grijače kompresora i kondenzatora koji sprječavaju slabiji rad i time osiguravaju nesmetani rad unutarnje jedinice u modu grijanja.

ECO način rada štedi energiju za dodatnih 60% dok spavate. Dugotrajna kvaliteta je osigurana petogodišnjim jamstvom i korištenjem R32 plina koji je učinkovitiji i sigurniji za rad i za okoliš. Sve to u energetskoj klasi A+++ u hlađenju i A++ u grijanju. Uz kupovinu WiFi modula, ovim uređajem možete upravljati putem aplikacije za kontrolu klima uređaja NethomePlus.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).