Philips Aparat za njegu tijela, Bodygroom - BG3010/15

ID: TR10025
Na stanju
86 KM
s PDV-om
Rata već od 4 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Serija 3000 dizajnirana je za podrezivanje dlačica na tijelu uz veliku snagu ali bez kompromisa po pitanju ugodnosti. Možete brijati koristeći sustav za ugodno brijanje ili podrezivati koristeći češalj za duljinu od 3mm. Dizajniran za sigurnu i ugodnu uporabu na pazusima , prsima i trbuhu, leđima i ramenima, preponama i nogama. Sustav za ugodno brijanje obuhvaća hipoalergenu mrežicu i zaobljene vrhove za zaštitu kože tijekom brijanja. Gumena drška dizajnirana je da osigura optimalno rukovanje čak i kada je mokra. Ugrađena Ni-Mh baterija, autonomija rada 50 minuta, potpuno punjenje 8 sati, širina rezača 32mm, potpuno periv, može se koristiti pod tušem, jednostavno čišćenje, nije potrebno podmazivanje
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).