Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker 16W Red

ID: MI15025
Na stanju
74 KM
s PDV-om
Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
- Garancija: 12 mjeseci
- Vrijeme rada: Oko 13 sati
- Punjenje: 4 sata
- Baterija: 2600mAh
Količina

Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker je nosivi bežični zvučnik maksimalne izlazne snage 16 W, koji pruža izuzetno kvalitetan zvuk velike dubine. Na ovom fantastičnom uređaju omogućena su dva načina reprodukovanja zvuka – normalno i duboki bas).

Mi Portable Bluetooth Speaker obezbjeđuje dugotrajno reprodukovanje muzike budući da na jednom punjenju baterije može biti u stalnom “pogonu” čak 13 sati. Posebno zanimljiva je opcija TWS povezivanja dva ovakva zvučnika u stereo sistem, za automatsku reprodukciju lijevog i desnog kanala. Još jedna veoma korisna fukcija kod Mi Portable Bluetooth zvučnika je da se zahvaljujući ugrađenom mikrofonu lako koristi za razgovore.

Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker je vodootporan po standardu IPX7 tako da ga bezbjedno možete koristiti u kupaonici ili u vanjskom okruženju.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).