• -10%

Gaming držač za slušalice Fantech AC3001s TOWER Red

ID: FANAC3001s
Na stanju
38 KM
34 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 4 KM (10%)

Ušteda: 4 KM (10%)

Rata već od 2 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

FANAC3001s
10 Artikli

Podaci

Brend gaming opreme
Fantech
Tip gaming opreme
Gaming slušalice
Garancija
12 mjeseci
Gaming držač za slušalice Fantech AC3001s TOWER Red

Fantech AC3001s TOWER je elegantan stalak za slušalice koji pruža praktično i estetski privlačno rješenje za čuvanje i organizaciju vaših slušalica.

Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj stalak pruža stabilnost i sigurnost za vaše slušalice, čime ih štiti od oštećenja i habanja.

Inspirisan japanskim dizajnom cvijeta trešnje (sakura), ovaj stalak donosi harmoniju i ljepotu na vaš radni prostor ili sto.

Svojim kompaktnim i prostorno efikasnim dizajnom, Fantech AC3001s TOWER  ne zauzima puno mjesta, čineći ga idealnim za kućnu upotrebu ili profesionalna studijska okruženja.

Uz ovaj stilski stalak, možete održavati svoje slušalice organizovane, pristupačne i spremne za upotrebu.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).