• -10%

Frižider Indesit CAA 55

ID: INCAA 55
Na stanju
748 KM
673 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 75 KM (10%)

Ušteda: 75 KM (10%)

Rata već od 31 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

INCAA 55
10 Artikli

Podaci

Brend bijele tehnike
Indesit
Tip proizvoda
Indukcijske ploče (ugradbene)
Garancija
5 godina
Bolja konzervacija, veća fleksibilnost

Efikasni, prostrani, elegantni, praktični i rapoloživi u različitim varijantama, hladnjaci Indesit su u stanju odgovoriti na svaku vašu potrebu i zadovoljiti sve zahtjeve u konzervaciji namirnica. Širok asortiman sistema hlađenja i različiti interfacei, kao i rapoložive ručke, pružaju fleksibilnost u upravljanju i estetici i daju vam sigurnost da uvijek imate kvalitetu, pouzdanost, trajnost i najbolji učinak u radu s potpunom brigom prema životnoj sredini.

Estetski drugačiji

Svi hladnjaci su projektirani tako da izgledaju sasvim posebno. Jasne i esencijalne linije karakteriziraju vanjštinu hladnjaka novom estetikom, čineći je potpuno adaptiblinom u svakom ambijentu.

Vrlo izdržljivi

Pouzdanost hladnjaka Indesit garantiraju zahtjevni testovi koji simuliraju najekstremnije uvjete njegovog rada i rukovanja. Preko 10 crash testova, imitiraju sve načine transporta kako bi se garantirala kvaliteta prije isporuk; 100.000 otvaranja vrata hladnjaka i 30.000 otvaranaj vrata zamrzivača, potvrđuje veliku otpornost šarki. Otporne su i police koje mogu ponijeti preko 25 kg tereta,a da se pri tome ne deformiraju.

Statički automatski sistem temperatura pod kontrolom

Statički način hlađenja čuva namirnice na savršeni način. Specijalni senzori koji se nalaze unutar hladnjaka omogućavaju neprekidno održavanje prave temperature i spriječava stvaranje leda i inja na unutrašnjim zidovima.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).