VOX LED TV Android 50VAU754B

ID: MI17370
Na stanju
603 KM
s PDV-om
Rata već od 28 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  • Brend: Vox
  • Displej: Led
  • Velicina ekrana: 50"
  • Smart TV: Da
Količina

VOX LED TV Android obično se misli na televizore koji koriste Android TV platformu. Evo nekoliko ključnih informacija o televizorima sa Android TV platformom:

Android TV platforma: Android TV je operativni sistem koji je razvio Google, a namijenjen je za televizore. On omogućava pristup brojnim aplikacijama, servisima i funkcionalnostima sličnim onima koje se nalaze na Android pametnim telefonima i tabletima. Ova platforma omogućava korisnicima da pretražuju internet, strimuju video sadržaj, igraju igre i pristupaju različitim aplikacijama putem Google Play Store-a.

Visoka rezolucija: VOX LED TV Android modeli obično dolaze sa visokom rezolucijom, uključujući i 4K (Ultra HD) rezoluciju, što pruža izuzetno oštru sliku i visok kvalitet prikaza.

Pametne funkcionalnosti: Osim aplikacija, Android TV televizori često dolaze sa različitim pametnim funkcionalnostima, uključujući Wi-Fi povezivanje, mogućnost povezivanja sa drugim pametnim uređajima, podršku za glasovne asistente kao što je Google Assistant i druge.

HDMI i USB priključci: Očekujte različite HDMI i USB priključke za povezivanje različitih uređaja kao što su igračke konzole, Blu-ray uređaji i USB uređaji za reprodukciju medija.

Daljinski upravljač: Većina VOX LED TV Android modela dolazi sa daljinskim upravljačem koji je optimiziran za jednostavno upravljanje televizorom i navigaciju po Android TV interfejsu.

Kvalitet zvuka: Kvalitet zvuka može varirati između različitih modela, ali neki televizori nude napredne audio tehnologije poput Dolby Audio za poboljšanje audio iskustva.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).