• -10%

Gaming slušalice Krux Knockz RGB

ID: KRX0095
Na stanju
77 KM
69 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 8 KM (10%)

Ušteda: 8 KM (10%)

Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

KRX0095
10 Artikli

Podaci

Brend gaming opreme
Krux
Tip gaming opreme
Gaming slušalice
Garancija
12 mjeseci
Gaming slušalice Krux Knockz RGB

KRUX Knockz su elegantne slušalice koje su savršene za igranje igara, streaming i slušanje vaših omiljenih melodija. Velike mekane slušalice, odvojivi mikrofon i kompletan set kablova pružaju svestranost i mobilnost potrebnu danas. Oni će vam služiti tamo gdje ste sada.

Moderni dizajn

KRUX Knockz su dizajnirani da se ističu iz gomile. Zahvaljujući mat crnoj boji nećete biti upadljivi.

Fokusirajte se na online igranje

Knockz slušalice su dizajnirane i podešene imajući na umu onlajn igrače. Naglasak je stavljen na dubinu bine, što je rezultiralo da čujete svaki korak. Sve to upotpunjuje omnidirekcioni mikrofon koji će vam omogućiti komunikaciju sa svojim timom.

Oni će podržati vaše napore

Zahvaljujući upotrebi odgovarajućih drajvera, veličine 40 mm, frekventnog odziva od 20Hz do 20000Hz i niske impedancije, KRUX Knockz će vam pomoći da postignete više tokom takmičenja. Ne morate da brinete da nećete ništa čuti.

Prilagođavaju se svima

Oprema je beskorisna ako ne stoji kako treba. Knockz slušalice su dizajnirane tako da nećete osjećati nikakvu nelagodu. Odgovarajuća rješenja i mekani materijali pratit će vas posvuda.

Puna kompatabilnost

KRUX Knockz su opremljeni 3.5 Combo Jack kablom dužine 1,2 m, zahvaljujući kojem će uređaji koji koriste jedan port za mikrofon i slušalice raditi bez problema. Drugi kabl se može koristiti kao produžni kabl ili za razdvajanje kabla za slušalice i mikrofon

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).