VOX LED TV 42CBF100B

ID: MI17371
Na stanju
308 KM
s PDV-om
Rata već od 14 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  • Brend: Vox
  • Displej: Led
  • Velicina ekrana: 42"
  • Smart TV: Ne
Količina

VOX LED TV 42" su televizori koji imaju dijagonalni ekran od 42 inča i koriste LED tehnologiju za osvjetljenje ekrana. Ovdje su neke uobičajene karakteristike i specifikacije koje biste mogli očekivati na ovom tipu televizora:

Veličina ekrana: 42 inča je popularna veličina ekrana za srednje velike televizore, što pruža dobar balans između veličine i prostora na kojem će televizor biti postavljen.

Rezolucija: Očekujte rezoluciju od 1920x1080 piksela (Full HD) ili čak više, što omogućava oštru i jasnu sliku.

LED tehnologija: VOX LED TV koristi LED (Light Emitting Diode) pozadinsko osvjetljenje ekrana, što često rezultira visokim kvalitetom slike i energetskom efikasnošću.

HDMI i USB priključci: Većina modernih televizora ima HDMI i USB priključke za povezivanje različitih uređaja kao što su igračke konzole, Blu-ray uređaji, USB uređaji za reprodukciju medija i mnoge druge.

Smart TV funkcionalnost: Neke VOX modele također nude Smart TV funkcionalnosti, što omogućava pristup internetu i aplikacijama putem televizora.

Zvuk: Kvalitet zvuka može varirati između različitih modela, ali često se koristi tehnologija poput Dolby Digital za poboljšanje audio iskustva.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).