Huawei Watch GT 3 46mm Black

ID: MI14343
Na stanju
392 KM
s PDV-om
Rata već od 18 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Oštećenja uzrokovana vodom ne podliježu garanciji!
  • Garancija: 12 mjeseci
  • Baterija: 455 mAh
  • Veličina ekrana: 1.43"
  • Pozivi-poruke: Da
Količina

Huawei Watch GT 3 predstavlja pravo remek-djelo, elegantan zaslon od 46 mm hvata svjetlost na 3D zakrivljeno staklo, dajući poseban sjaj poput vode. Prihvaća jednostavan dizajn tijela sa završnom obradom visokog sjaja, popraćen profinjenim remenima za moderan, sofisticiran izgled.

Odaberite izgled koji odgovara vašem stilu. Birajte između svemira, sportske teme, minimalističkog dizajna i tisuća drugih pozadina i stavite ih na kotačić Always On zaslona kako biste osvijetlili svoje raspoloženje4. Uskladite svoj stil s bogatim izborom remena — koji su ugodni za kožu i koji će vam pomoći da zablistate u svim prilikama.

Jednostavno okrenite 'rotirajuću krunu' da biste povećali i smanjili aplikacije na ploči i brzo pristupili svojoj ciljnoj funkciji. Uz visoku stopu osvježavanja, možete jednostavno postaviti glasnoću i vrijeme alarma čak i kada su vam ruke mokre, dajući vam glatko i besprijekorno iskustvo.

Novonadograđeni modul otkucaja srca uključuje osam fotodioda u kružnom rasporedu i dva seta izvora svjetlosti, u kombinaciji sa zakrivljenom staklenom lećom za udobno nošenje uz smanjenje vanjskih svjetlosnih smetnji; AI algoritam je nadograđen kako bi učinkovitije filtrirao bučne signale, omogućujući precizno praćenje otkucaja srca čak i tijekom napornog vježbanja i poboljšavajući točnost zdravstvenih podataka kao što je kisik u krvi.

HUAWEI WATCH GT 3 podržava bežično punjenje, tako da možete koristiti svoj telefon za obrnuto bežično punjenje kada zaboravite punjač i kažete zbogom tjeskobi oko trajanja baterije. S punim punjenjem, HUAWEI WATCH GT 3 46 mm traje do 14 dana, a HUAWEI WATCH GT 3 42 mm traje do 7 dana, tako da ste potpuno spremni pratiti svaki svoj trening i ne propustiti nijedan zdravstveni pregled.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).