• Rasprodano

MS Energy Romobil, električni, 10" točkovi, 60 km/h, domet do 75 km - x10 black / green

ID: TR31877
Nedostupno
3.007 KM
s PDV-om
Rata već od 138 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Za sve ljubitelje adrenalina Ekstremna serija eRomobila pruža upravo ovaj osjećaj! Dva moćna 1000 W motora će vas dovesti na vrh svakog uspona. Visokotaktni amortizeri i robusne pneumatike od 10 inča obezbediće bezbednu terensku vožnju sa maksimalnim komforom. Moćna baterija, jak trobrzinski motor i veliki silikonski gaz, pružaju idealnu vožnju većom brzinom, snagom i dometom do 75km u ECO režimu vožnje! Sa samo jednim pritisnutim dugmetom, prebacivaš pitomi gradski skuter u snažan suv pogon na oba kotača, ali ne zaboravi kacigu! Prednje i zadnje disk kočnice su zbrinute za sigurno zaustavljanje. Čvrst i sklopiv mehanizam pruža mobilnost i jednostavnu upotrebu. Pored prednjih i zadnjih LED svjetala, skuter na sebi ima i bočno plavo svjetlo - što osim što pomaže u uočavanju vozača, doprinosi dizajnu i napumpanom izgledu. LCD ekran za pregled informacija o trenutnoj brzini, stanju baterije, načinu vožnje Automatska kontrola krstarenja koja će prepoznati samu brzinu vožnje i zadržati je koliko god želite x10 je napravljen od čvrstog aluminijuma, a široki sloj je obložen gumom. Ima regenerativno punjenje, sa kojim, svaki put kada usporite, regenerativni sistem puni bateriju i omogućava još veći broj kilometara preusmerenih sa vašim skuterom, sa samo jednim punjenje baterije. • Domet vožnje 55 - 75 km • Dva moćna 1000 W motora • Moćna baterija • Prednja i zadnj LED svjetla • LCD zaslon
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).