• -10%

Kombinovana mašina za pranje i sušenje veša Tesla WW86491M

ID: TEWW86491M
Na stanju
972 KM
875 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 97 KM (10%)

Ušteda: 97 KM (10%)

Rata već od 40 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

TEWW86491M
10 Artikli

Podaci

Brend bijele tehnike
Tesla
Tip proizvoda
Mašine za pranje i sušenje veša
Garancija
5 godina

Sa mašinom za pranje i sušenje veša, dobijate saveznika za uštedu vremena i prostora u jednom! Neka vaša svakodnevica bude lagodnija, i mnogo svježija.

Inverter motor

Ova Tesla mašina za veš ima inverter motor koji radi bez četkica, i može da uštedi do 70% električne energije, smanji nivo buke za do 10.4%, i traje više od 10 godina. Izaberite poboljšanu energetsku efikasnost i kraće prosječno vrijeme pranja uz ovaj brz, tih i pouzdan uređaj!

Zaštita od pregrijavanja

Ugrađeni senzor za toplotu privremeno deaktivira grijač čim voda u bubnju dostigne temperaturu od 66 stepeni, štedeći električnu energiju.

Dnevno pranje: 15 minuta

Skraćeni program pranja, idealan za manje količine blago zaprljanog veša. Štedi struju i vaše vrijeme – veš je opran za samo 15 minuta.

Zaštita za djecu

Želite da preduprjedite dječije igranje sa veš mašinom, ili njeno slučajno aktiviranje? Child Lock je savršena opcija za ovakve situacije.

Odložen početak rada do 24 sata

Želite da odložite početak pranja veša za duboko u noć? Samo odaberite vreme – i to čak 24 časa unaprijed.

Vuna

Treba da operete omiljeni vuneni džemper? Naše veš mašine imaju posebno nježan program pranja, koji sprečava skupljanje veša zahvaljujući dužim pauzama u toku ciklusa.

Pranje i sušenje za sat vremena

Vrijeme je od presudnog značaja? Ovaj ciklus podrazumjeva pranje i sušenje manje količine sintetičkog veša ili majica za samo sat vremena!

Active speed

Kako se brzina okretanja povećava, bubanj proizvodi veću količine pene - čime se poboljšava učinak pranja.

Automatski program

Automatski program određuje trajanje pranja u odnosu na količinu veša, maksimalno olakšavajući upotrebu mašine.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).