• -10%

Mašina za suđe VOX 10Y15CE

ID: VOX10Y15CE
Na stanju
555 KM
499 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 55 KM (10%)

Ušteda: 55 KM (10%)

Rata već od 23 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

VOX10Y15CE
10 Artikli

Podaci

Brend bijele tehnike
Vox
Tip proizvoda
Mašina za pranje posuđa od 45 cm
Garancija
5 godina

Sudomašine kapaciteta 10 kompleta pogodne su za manje porodice i korisnike koji nemaju mnogo prostora u kunhinji.

QuickWash 30"

Brzi program od 30 minuta koji kombinuje pranje i ispiranje sudova na temperaturi od 40°.

EcoWash

Opcija omogućava performanse pranja kada sudomašina nije puna, koristi se samo donja ili gornja korpa, u zavisnosti od modela. Ova tehnologija štedi energiju i vodu smanjujući njihovu potrošnju u odnosu na popunjenost mašine.

HiddenHeater

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji za zaštitu grijača, spriječava se formiranje naslaga kamenca i na taj način se produžava njegov radni vijek. 

OverFlowProtection

Specijalno dizajniran sistem registruje curenje, prekida rad i automatski izbacuje vodu iz mašine kako bi se sprečilo prelivanje.

TopNozzle

Pored standardnih mlaznica, pojedine sudomašine posjeduju dodatnu gornju, a njihova kombinacija raspršuje vodu sa tri strane, čime se postižu maksimalni rezultati pranja.

TripleFilter

Tri vrste filtera (mikro, grubi i metalni) koji prilikom procesa filtracije sprječavaju da ostaci hrane zapuše cijev i kontrolišu oticanje vode.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).