• -10%

Sušilica Tesla WT8H91M

ID: TEWT8H91M
Na stanju
927 KM
834 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 93 KM (10%)

Ušteda: 93 KM (10%)

Rata već od 38 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

TEWT8H91M
10 Artikli

Podaci

Brend bijele tehnike
Tesla
Tip proizvoda
Mašina za sušenje veša
Garancija
5 godina
Protiv gužvanja

Ovaj ciklus sušenja koristi posebnu tehnologiju kako bi vaš veš bio mekši i manje izgužvan. Uštedite vrijeme pri peglanju!

Odložen početak rada do 24 sata

Želite da odložite početak pranja veša za duboko u noć? Samo odaberite vrijeme – i to čak 24 sata unaprijed.

Zaštita za djecu

Želite da predupredite dečije igranje sa veš mašinom, ili njeno slučajno aktiviranje? Child Lock je savršena opcija za ovakve situacije.

Brzi ciklus

Idealan režim rada za brzo sušenje veša od akrila ili za manje komade garderobe. Može se koristiti i za dodatno sušenje.

Posteljina

Ovaj ciklus je posebno prilagođen za sušenje posteljine, kao i sličnih materijala velikih dimenzija.

Intenzitet

Želite da bolje kontrolišete sušenje veša? Intenzitet programa se može podesiti, u zavisnosti od nivoa prosušenosti veša koji vam je potreban. Svaki nivo se sastoji od četiri stepena.

Ubrzano sušenje

Želite da skratite vrijeme sušenja? Ovo je idealna opcija.

Moj program

Vjerovatno postoji program koji najčešće upotrebljavate - memorišite ga koristeći ovu opciju, i uvijek će vam biti pri ruci.

Vuna

Treba da operete omiljeni vuneni džemper? Naše veš mašine imaju posebno nježan program pranja, koji spriječava skupljanje veša zahvaljujući dužim pauzama u toku ciklusa.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).