• -10%

Printer Brother multifunkcijski laserski crno-bijeli MFCL2712DNYJ1

ID: PRI10
Na stanju
443 KM
399 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 44 KM (10%)

Ušteda: 44 KM (10%)

Rata već od 18 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

PRI10
10 Artikli

Podaci

Brend printera
Brother
Tip printera
crno-bijeli
Tehnologija
Laser
Format
A4
Garancija
36 mjeseci

MFC-L2712DN koji štedi prostor nudi visoke brzine ispisa bez buke. Kompaktan uređaj je tih zato vas neće ometati tijekom rada.  

Ispisujte, kopirajte, skenirajte ili faksirajte više stranica odjednom putem automatskog ulagača dokumenata (ADF), bez rućnog ulaganja što donosi uštedu vremena.

Uz veliku ladicu za papir od 250 listova ne morate stalno dodavati papir. 

Performans za urede budućnosti

Višenamjenski uređaj koji je postavljen i spreman za uporabu u nekoliko minuta. MFC-L2712DN nudi visoku brzinu ispisa do 30 stranica u minuti i automatski obostrani ispis što vam omogućava kopiranje i elektronsko slanje višestranih dokumenata.

Najviše za vaš novac

Mrežni MFC-L2712DN dolazi s mnoštvom troškovno učinkovitih značajki, kao što su automatsko obostrano ispisivanje i skeniranje te veliki toneri, kako bi se smanjili troškovi svakog ispisnog zadatka.  

Bez buke

Biti tih ne znači i biti spor. Svi modeli serije ispisuju uz manje od 50 dB  punom brzinom kako ne bi ometali vaš rad, zato su idealni za vaš radni stol.

Dizajnirano za dugotrajno korištenje

Brotherova serija crno-bijelih laserskih pisača i višenamjenskih uređaja dizajnirana je s vašim poslom na umu. Modeli su robusni i izrađeni iz izdržljivog materiala kako bi trajali što dulje.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).