Slusalice LDNIO Bluetooth earbuds T01 TWS Black

ID: MI16351
Na stanju
32 KM
s PDV-om
Rata već od 1 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  • Garancija: 12 mjeseci
  • Brend: LDNIO
  • Vrijeme punjenja: 1 sat
  • Vrijema korištenja: 4 sata
Količina

LDNIO T01 slušalice su potpuno bežične i imaju Bluetooth 5.0 povezivanje. Ovo vam omogućava da uživate u muzici bez ikakvih zapetljanih žica ili kablova. Zvuk visokog kvaliteta: slušalice imaju dinamičke drajvere od 8 mm koji daju jasan, moćan i uravnotežen zvuk. Takođe dolaze sa pasivnom izolacijom buke koja blokira spoljašnju buku, omogućavajući vam da se fokusirate na muziku. Udobno prianjanje: slušalice dolaze s mekim silikonskim vrhovima za uši u tri različite veličine, osiguravajući udobno i sigurno pristajanje za sve veličine ušiju.

Kontrole na dodir: LDNIO T01 slušalice dolaze sa kontrolama na dodir koje vam omogućavaju da reprodukujete/pauzirate muziku, preskačete numere i odgovarate/prekidate pozive samo jednim dodirom. Prijenosna futrola za punjenje: slušalice dolaze s kompaktnom futrolom za punjenje koja pruža do 24 sata dodatnog vremena sviranja. Kućište takođe ima LED indikator koji pokazuje nivo baterije. Ostale karakteristike: LDNIO T01 slušalice su takođe vodootporne prema IPX5, što ih čini idealnim za upotrebu tokom treninga i drugih aktivnosti na otvorenom.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).