SEB Rowenta rotirajuća četka CF9625F0

ID: ZG0001358703
Na stanju
209 KM
s PDV-om
Rata već od 10 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

ROWENTA ULTIMATE EXPERIENCE VIRTUOSE ROTIRAJUĆA ČETKA Stavljajući potpuno frizersko iskustvo na dohvat ruke, Rowenta Ultimate Experience Virtuose rotirajuća četka izniman je aparat za oblikovanje koji nudi kvalitet na nivou salona kod kuće. Napredni način za pomoć pri stilu radi posao umjesto vas, s automatskim podešavanjem postavki za savršene stilizirane rezultate: volumen od korijena do vrhova, svilenkasto glatka kosa i dugotrajan sjaj. Ova kompaktna 2-u-1 rotirajuća četka na vrući zrak oblikujekosu prilikom sušenja, s tri stručne četke razvijene u saradnji s frizerima za pokrivanje bilo kojeg tipa kose: jednu za tanku/ravnu kosu, jednu za gustu/gustu kosu i jedan za šiške i poboljšanu fluidnost do posljednjeg detalja. Uživajte u osjećaju svježine iz salona svaki dan, s kompaktnim dizajnom i intuitivnim osjećajem.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).