Switch DLINK 8-Port PoE Fast Ethernet Unmnged Desktop

ID: LJ122795
Na stanju
346 KM
s PDV-om
Rata već od 16 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
DGS-1008MP je 8-portni stolni Gigabit Max PoE preklopnik koji nudi napredne mogucnosti napajanja putem Ethernet kabela. Evo nekoliko kljucnih informacija o ovom uredaju: PoE (Power over Ethernet): DGS-1008MP podržava IEEE 802.3at PoE+ protokol na svih osam Gigabit Ethernet portova. Svaki od tih 8 PoE+ portova može isporuciti do 30 W snage, s ukupnim PoE budžetom od 125 W. Ovo je posebno korisno za uredaje koji su udaljeni od elektricnih uticnica ili kada želite smanjiti nered dodatnih kabela. Na primjer, možete napajati pristupne tocke, IP telefone i video nadzorne kamere jednostavno prikljucivanjem Ethernet kabela – bez potrebe za dodatnim napajanjem1. Superiorna izvedba: DGS-1008MP ne zahtijeva konfiguraciju, a instalacija je brza i jednostavna. Podrška za automatsko otkrivanje MDI/MDI-X
Količina

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).