• -10%

Klima uređaj Tesla TA53FFLL-1832IA inverter

ID: 1832IBG
Na stanju
1.138 KM
1.025 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 114 KM (10%)

Ušteda: 114 KM (10%)

Rata već od 47 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

1832IBG
10 Artikli

Podaci

Brend klime
Tesla
Tip
Inverter
Nominalni kapacitet
18000 BTU
WIFI
Ne
Energetska klasa
A++
Garancija
3+2 godine

Klima uređaj Tesla TA53FFLL-1832IA, kapaciteta 18.000 BTU, idealan je za efikasno hlađenje i grijanje većih prostorija. Sa naprednom inverterskom tehnologijom, ovaj uređaj kontinuirano prilagođava brzinu kompresora, omogućavajući značajnu uštedu energije i održavanje stabilne temperature tokom cijele godine.

Produženje garancije: https://www.teslagiveaways.com/bs/ac2024_2/

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

  • Energetski razred: A++/A+++
  • Kapacitet (Btu): 18000
  • Tip gasa: R32
  • Nivo buke: 39 dB
  • Nominalni kapacitet hlađenja: 5.1
  • Nominalni kapacitet grijanja: 5.2
  • SEER: 6.7
  • SCOP: 4.0

I FEEL

Daljinski upravljač može pratiti temperaturu na trenutnoj lokaciji i slati signal klima-uređaju, tako da može optimizirati sobnu temperaturu za vašu maksimalnu udobnost.

SAMODIJAGNOSTIKA

Klima uređaj je u stanju da prati svoj rad i identificira problematične ili neispravne dijelove. Ako se pronađu, sistem će se automatski isključiti, a kod greške će biti prikazan na unutrašnjoj jedinici.

ANTI-FUNGUS

Klima uređaj će pokrenuti funkciju protiv gljivica nakon što izađe iz režima hlađenja i odvlaživanja. Pomaže u sprječavanju širenja gljivica i bakterija kako bi se održala zdrava okolina.

DIZAJN ZA SMANJENJE BUKE

Sa optimiziranim pogonskim mehanizmom, zvučno izolacijskim materijalima za kompresor, motorom ventilatora sa niskim nivoom buke i ventilacijskom strukturom koja kombinuje modernu tehnologiju sa aerodinamičnim dizajnom, ovaj model klima uređaja minimizira nivoe buke dok stvara savršenu sobnu temperaturu.

TURBO NAČIN RADA

Kada klima uređaj pređe u Turbo način rada, on će maksimizirati svoj kapacitet hlađenja ili grijanja, čineći prostoriju hladnijom ili toplijom veoma brzo.

AUTOMATSKO ČIŠĆENJE

Kada je ova funkcija aktivirana, unutrašnja jedinica počinje da radi u režimu hlađenja sa malom brzinom ventilatora, dok kondenzovana voda čisti prašinu sa rebara isparivača. Klima zatim prelazi na grijanje sa malom brzinom ventilatora, sušeći unutrašnjost unutrašnje jedinice. Na kraju, prelazi na način rada samo s ventilatorom i otpuhuje ostatak vlage. Cijeli proces održava unutrašnju jedinicu suhom i sprječava rast bakterija.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).