Grill BRAUN CG9040

ID: LJ123962
Na stanju
468 KM
s PDV-om
Rata već od 21 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
SAŽETAK Doživite savršene rezultate pecenja na roštilju za dorucak, rucak, veceru i užinu. Uživajte u neogranicenoj svestranosti uz pametnu kombinaciju dvije razlicite ploce i tri pozicije za kuhanje na najvecoj Braunovoj površini za kuhanje. Sa 2000 vati snage i ugradenim grijacima za brže kuhanje – svidjet ce vam se brzina i efikasnost koju donosi u vašu kuhinju. A za ukusne, socne odreske i hrskavu zlatnu piletinu, jednostavno pritisnite dugme za pecenje za dodatno pojacanje snage, šaljuci roštilj na 250°C na nekoliko minuta da se formira bogata smeda kora koja pojacava slani ukus vašeg omiljenog debelog mesa.
Količina

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).