• -10%

Televizor VOX 32GOH200B 32" HD ready Google TV

ID: VOX32GOH200B
Na stanju
Besplatna dostava
277 KM
249 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 28 KM (10%)

Ušteda: 28 KM (10%)

Rata već od 11 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

VOX32GOH200B
2 Artikli

Podaci

Brend televizora
VOX
Dijagonala ekrana
32" HD ready
Smart
Da
Operativni sistem
Google TV
Rezolucija
1920x1080
Tehnologija
LED
Garancija
3 godine

Vox 32GOH200B Google Smart

PAMETAN TELEVIZOR – PAMETAN IZBOR

U svijetu gde su like, share, comment i twit nove riječi i gdje vam je cjelokupno društvo na ’mreži’ prosto je nezamislivo da niste dio te priče. Upravo zato, riješili smo da vam uz pomoć VOX SMART televizora potpuno olakšamo pristup internetu. Bilo da želite da gledate omiljene video materijale ili slušate glazbu na You Tube-u, da ćaskate sa prijateljima preko Fejsa i Tvitera, uz SMART opciju ćete sve to obavljati na jednom uređaju, brže, lakše i iz fotelje. Plus, sve u visokoj rezoluciji i još kvalitetnijem zvuku. Budite smart, i vi, a i vaš TV VOX LED TV Smart Android.

MANJE POSTAJE VIŠE

Kako se iskreno trudimo svojim korisnicima pružiti najbolje, naši televizori posjeduju HEVC H.265 – novi standard video kompresije. Kao i kod svog prethodnika H.264, i H.265 njeguje visoku kvalitetu slike, ali s duplo manjim korištenjem protoka mreže. H.265 podiže video kompresiju na višu razinu i ovako kompresirana slika će prikazati mnogo više detalja.

ZAMRZNITE VRIJEME

Zaboravite na vrijeme kada ste panično žurili kući kako ne biste propustili omiljenu emisiju, kviz ili film. Zaboravite i na svađe jer se, eto, u isto vrijeme na različitim kanalima daje ’najvažnija’ utakmica i ’ključna’ epizoda omiljene serije. Pomoću PVR-a više nema žaljenja za propuštenim sadržajima jer će ga PVR snimiti, a vi ga možete pogledati kad god vam to bude najviše odgovaralo.

BLUETOOTH

Uz pomoć Bluetooth tehnologije povežite sve vaše uređaje na VOX televizor i uživajte u sadržaju na velikom ekranu.

UŽIVAJTE U POTPUNO NOVOM OSJEĆAJU ZVUKA

Kombinacijom tri najnovije napredne tehnologije (Total SonicTM, Total VolumeTM i Total SurroundTM), dbx-tv Vam donosi potpuno uživanje i novi osećaj zvuka sa vašeg televizora.

Total SonicTM je tehnologija pomoću koje televizor pruža bogate, duboke basove, oštre visoke tonove i 3D surround zvuke; Total VolumeTM je tehnologija najefikasnije kontrole jačine zvuka na televizorima; Total SurroundTM je tehnologija pomoću koje zvuk obuhvata gledaoce u impresivnom doživljaju slušanja, koristeći ugrađene zvučnike na televizoru.

UŽIVANJE NA TIPKU

Zar nije sjajan osjećaj kada ušuškani jedete kokice i gledate omiljenu seriju? Upravo zato VOX LED TV Smart Android televizori imaju unaprijed instaliranu Netflix aplikaciju, ali i posebnu tipku na daljinskom upravljaču za brže i lakše pokretanje aplikacije. Vaše je samo da se udobno smjestite, pronađete dobro društvo, uplatite odgovarajući paket i jednim klikom popratite avanture raznih filmskih junaka u vašem kućnom kinu.

PAMETNIJI I OD NAJPAMETNIJEG

Wi-Fi integrated SMART televizori već imaju ugrađen Wi-Fi kao svoj integrirani dio. Na najpametniji i najbrži način vam je omogućena multifunkcionalnost pametnog TV-a.

DTS SOUND

Magiju sorround zvuka sada možete doživjeti kod kuće uz pomoć VOX televizora koji donosi atmosferu sa stadiona ili koncerta direktno u vaš dom.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).