• -10%

Bluetooth slušalice Xiaomi Mibro Earbuds 3

ID: XIEAR3
Na stanju
44 KM
40 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 4 KM (10%)

Ušteda: 4 KM (10%)

Rata već od 2 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

XIEAR3
10 Artikli

Podaci

Brend slušalica
Xiaomi Mibro
Kapacitet baterije
350mAh
Vrijeme rada
6.5 sati
Vrijeme punjenja baterije
2 sata
Vodootpornost
Da
Garancija
12 mjeseci

Mibro Earbuds 3 su visokokvalitetni set bežičnih slušalica koje korisnicima nude vrhunsko audio iskustvo. Uz Bluetooth 5.3 tehnologiju, ove slušalice su kompatibilne sa širokim spektrom uređaja i pružaju stabilnu vezu za nesmetano slušanje. Mibro slušalice 3 imaju lagan i ergonomski dizajn koji se udobno uklapa u uho, što ih čini idealnim za produženu upotrebu. Takođe imaju kontrole na dodir koje omogućavaju korisnicima da lako upravljaju svojom muzikom i pozivima, bez potrebe da posežu za svojim uređajem. Sa dugim trajanjem baterije do 5 sati sa jednim punjenjem i dodatnih 25 sati reprodukcije uz futrolu za punjenje, Mibro Earbuds 3 savršene su za slušanje u pokretu.

KLJUČNE KARAKTERISTIKE

Mini i kristalni dizajn – dizajn zbogom okretanja, geometrijska integracija, jednostavan za nošenje. Kristalna tekstura sa tri boje, birajte po svom ukusu. Probija ograničenja tradicionalnih materijala i procesa u industriji i inovativno primjenjuje kompozitne materijale visoke propusnosti i visoke temperature, te stvara prozirni kristalni izgled kako bi zadovoljio dvostruke potrebe estetike i teksture.

Digitalni displej za 3 snage – Kombinacija prozirnog kristalnog izgleda i digitalnog displeja količine snage može istovremeno prikazati tri veličine snage, sa smislom za tehnologiju.

Stabilan i kontinuiran – Bluetooth 5.3 omogućava brži prijenos i bolju stabilnost.

Profesionalna dinamička sirena – Koristi se visokokvalitetna grafenska kompozitna membranska drajver jedinica, a audio EQ kreiran od strane profesionalnog tima je šokantan u basovima, čist u visokim tonima i jasan u komunikaciji.

ENC poništavanje buke poziva – Naš algoritam u kombinaciji sa algoritmom duboke neuronske mreže može potisnuti 75% pozadinske buke i izolovati glas.

Izuzetno dugo trajanje baterije od 40 sati – uživajte u slušalicama Mibro Earbuds 3 za izdržljivost jednog poziva do 6,5 sati i izdržljivost jedne muzike do 5 sati. Kapacitet kutije za punjenje je 350 mAh. Ukupno trajanje baterije je do 40 sati.

Udobno iskustvo – slušalice pristaju ljudskom uhu kao rukavica, povećavajući kontaktnu površinu i čineći je stabilnijom.

Automatsko uparivanje u jednom koraku – Nakon prvog povezivanja, možete brzo upariti slušalice sa svojim uređajem svaki put kada ih izvadite.

Dodirnite za prebacivanje – dodirnite da odgovorite na bilo koju komandu. Samo dodirnite za tačne povratne informacije i odgovor. Dodirnite dvaput za promjenu načina rada, pauziranje reprodukcije muzike i još mnogo toga.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).