Slusalice Redmi Buds 4 Pro White

ID: MI16080
Na stanju
147 KM
s PDV-om
Rata već od 7 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  • Garancija: 12 mjeseci
  • Brend: Xiaomi
  • Vrijeme punjenja: 1 sat
  • Vrijema korištenja: 9 sati
Količina

Redmi Buds 4 Pro je certificiran od strane Hi-Res Audio Wireless i podržava LDAC audio kodek pri brzinama prijenosa do 990 kbps, kao i audio rezolucije od 96 kHz/24 bita i više. Redmi Buds 4 Pro ima potpuno novi sistem dvostrukog dinamičkog drajvera, koji se sastoji od dijafragme od legure aluminijuma od 10 mm i dijafragme od titanijuma od 6 mm za visoke frekvencije. Zajedno, dva drajvera se kombinuju kako bi dali kristalno čiste visoke tonove i bogat bas u širokom spektru žanrova.

Redmi Buds 4 Pro ima potpuno novi impresivni zvučni sistem, koji koristi Xiaomi vlasnički HRTF algoritam zvuka za simulaciju zvuka iz stvarnog života i pruža zaista impresivno iskustvo pri gledanju videa, kompatibilno s različitim izvorima zvuka i uređajima za reprodukciju. Slušalice mogu smanjiti buku do 43 dB, blokirajući do 99,3% spoljašnje buke*, omogućavajući vam da uživate u muzici u miru i tišini.

Svaka slušalica ima ugrađeni metalni štitnik od vjetra za efikasno smanjenje buke vjetra, kao i vlasnički algoritam za smanjenje buke vjetra koji se automatski uključuje kada vjetar dostigne određenu brzinu tako da možete uživati u aktivnostima na otvorenom bez ometanja. 

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).