MS Energy Romobil, električni, 10" točkovi, 25 km/h, domet do 70 km - e20 Dark grey

ID: TR21218
Na stanju
1.529 KM
s PDV-om
Rata već od 70 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

MS ENERGY e- romobil e20 dark grey je idealan izbor za sve koji traže sigurnu i udobnu vožnju romobila svakodnevno. Ova nova e serija opremljena je snažnom baterijom, jakim motorom s tri brzine vožnje te većim silikonskim gazištem, pružajući idealnu vožnju do čak 70 km. Romobil ima velike 10-inčne zračne kotače koji omogućuju glatku i stabilnu vožnju po različitim vrstama terena. Također, prednji i zadnji amortizeri, te prednja i stražnja disk kočnica čine vožnju udobnijom bez čestog zaustavljanja na neravninama i preprekama uobičajenim na gradskim cestama. Električna stražnja kočnica prilikom kočenja vraća energiju u bateriju čime se ona puni. Ovaj romobil dolazi u modernoj sivoj boji i izrađen je od aluminija što ga čini izdržljivim i lakim za nošenje. Također, romobil ima prednje i stražnje svjetlo te LCD zaslon koji prikazuje brzinu, pređenu udaljenost i razinu baterije. MS ENERGY e- romobil e20 dark grey ima dimenzije 118x58x128cm i može nositi do 120 kg. Opremljen je snažnim motorom od 500W i baterijom od 48V17,5Ah koja osigurava doseg od čak 70 km. Romobil je opremljen gumama s zračnicama što omogućuje bolju kontrolu nad vozilom i veću udobnost tijekom vožnje. Ovaj romobil također ima čvrst i sklopiv mehanizam što ga čini jednostavnim za skladištenje i nošenje. Kada vožnja nije potrebna, jednostavno ga preklopite i ponesite sa sobom. Ukratko, MS ENERGY e- romobil e20 dark grey je moderno i kvalitetno izrađen romobil koji nudi udobnu i sigurnu vožnju do čak 70 km. Opremljen je svim potrebnim značajkama koje čine vožnju ugodnom i sigurnom, a njegova sklopivost omogućuje jednostavno skladištenje i nošenje. • Domet vožnje do 70 km. • Motor snage 500W. • Sklopiv i prijenosan. • Prednji i stražnji amortizeri. • Veliki zračni kotači od 10 inča.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).