Segway Romobil, električni, 10" točkovi, 25 km/h - MAX G30E II (AA.00.0010.32)

ID: TR29215
Na stanju
1.472 KM
s PDV-om
Rata već od 67 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Segway KickScooter MAX G30E II je visokokvalitetni električni skuter namijenjen brzom i efikasnom kretanju u urbanim sredinama. Ovaj model ima impresivnu maksimalnu brzinu od 25 km/h, a u kombinaciji sa snagom od 350 W možete očekivati vrhunske performanse. Baterija ovog skutera može izdržati do 65 km na jednom punjenju, što ga čini idealnim za duže vožnje bez potrebe za punjenjem baterije. Također, ovaj model ima i regenerativni sustav punjenja baterije koji se aktivira prilikom kočenja, čime se produljuje vijek trajanja baterije. Dizajn ovog skutera je jednostavan, ali elegantan. Svi dijelovi su izrađeni od kvalitetnih materijala, a njegova izdržljivost čini ga idealnim za korištenje u svim vremenskim uvjetima. Njegove velike gume od 10 inča pružaju vrhunsku udobnost i stabilnost na cesti. Kontrolna ploča ovog skutera je jednostavna za upotrebu, a ima i LED svjetla koja osiguravaju vidljivost u uvjetima smanjene vidljivosti. Također, ovaj model ima i Bluetooth povezivanje koje omogućava povezivanje s mobilnom aplikacijom, pružajući informacije o stanju baterije, brzini i drugim korisnim informacijama. Ukratko, Segway KickScooter MAX G30E II je kvalitetan, izdržljiv i praktičan električni skuter koji će vam pružiti udobnost i performanse koje tražite. Maksimalna brzina od 25 km/h. Baterija koja izdrži do 65 km. Regenerativni sustav punjenja baterije. Velike gume od 10 inča za stabilnost. Bluetooth povezivanje i mobilna aplikacija.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).