MS Energy Romobil, električni, 10" točkovi, 25 km/h, domet do 90 km - e21 black

ID: TR31875
Na stanju
1.614 KM
s PDV-om
Rata već od 74 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Jedini urbani eRomobil sa dometom do 90 km i izmjenjivom baterijom. Nova e serija idealna je za sve one koji će svakodnevno koristiti romobil. Moćna baterija, snažan motor sa tri brzine vožnje i većim silikonskim gazom, pruža idealnu vožnju sa većom brzinom i dometom do 90 km. Veliki 10"zračni kotači, te prednje i zadnje disk kočnice, čine vožnju ugodnom bez potrebe za čestim zaustavljanjem na nevoljama i preprekama uobičajenim na gradskim cestama, a čvrsti i sklopivi mehanizam pruža mobilnost i jednostavno korištenje. Kada završiš sa vožnjom, presavij ga i ponesi sa sobom. Prednje i zadnje mehaničke disk kočnice sa samo ventilacionim diskovima osigurajte da imate potpunu kontrolu i sigurno zaustavljanje. 500 W motor bez četkica sa tri brzine vožnje. Domet do 180 km sa rezervnom baterijom. Čvrsti aluminijski okvir i širok silikonski gaz. LCD ekran za pregled informacija o trenutnoj brzini, stanju baterije, načinu vožnje. Automatska kontrola krstarenja koja će prepoznati samu brzinu vožnje i zadržati je koliko god želite. • Domet vožnje 75 - 90 km • 500 W motor bez četkica sa tri brzine vožnje • Moćna baterija • Prednje i zadnje mehaničke disk kočnice • Čvrsti aluminijski okvir
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).