• -10%

Električni romobil Blaupunkt ESC808

ID: BLAESC808
Na stanju
980 KM
882 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 98 KM (10%)

Ušteda: 98 KM (10%)

Rata već od 40 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

BLAESC808
10 Artikli

Podaci

Brend romobila
Blaupunkt
Max brzina
25 km/h
Nosivost
do 120kg
Domet
25 km
Max uspon
20%
Vrijeme punjenja baterije
3 sata
Garancija
12 mjeseci
Praktičan i moćan

Blaupunkt je veliki električni romobil namijenjen svima koji vole aktivno provođenje slobodnog vremena. To ga čini jednostavnim za korištenje i može biti idealan način prijevoza na putu do škole, posla ili bilo gdje. Vožnja s njim također je zabavna. Za izvanrednu učinkovitost tu je 5.2 Ah baterija i 350 W motor, koji omogućuju brzinu kretanja do 25 km/h. Ima kontrolu s tri brzine. 

Njegov maksimalni kapacitet je 120 kg, a za potpunu napunjenost baterije potrebno je 2 sata punjenje. Bateriju možete napuniti uklanjanjem iz skutera ili ga napunite kada je instaliran. Maksimalni domet skutera iznosi oko 15–20 km. Bateriju lako možete zamijeniti rezervnom baterijom (nije isporučena) i time proširiti doseg.

Moderno vozilo

Ergonomski upravljač ima gumene držače, što romobil čini iznimno udobnim. Jednostavan pristup ručici kočnice i tipke za ubrzanje vam omogućuje da se brzo zaustavite i ubrzate. Jasno čitljiv LCD zaslon prikazuje stanje napunjenosti baterije, trenutnu brzinu i način vožnje. ESC808 je opremljen stražnjom disk kočnicom, papučicom kočnice, prednjim i stražnjim LED svijetlom, što će osigurati bolju vidljivost u mraku. Odlikuje ga jednostavan sklop mehanizma.

Široka ploča s protukliznom podstavom omogućuje da obje noge budu udobne tijekom vožnje, a zvono omogućuje upozoravanje drugih sudionika u prometu na vaš dolazak. Kuku ispod zaslona možete koristiti za vješanje torbe.

Prednosti
  • LCD zaslon prikazuje trenutnu brzinu, stupanj brzine i razinu baterije.
  • Dvije jedinice za punjenje omogućuju punjenje na romobilu ili punjaču.
  • Baterija se nalazi unutar uspravne cijevi romobila, što daje veću sigurnost, bolju otpornost na vodu i manje šanse da se ošteti tijekom nesreće.
  • Baterija se može izvaditi i kad je prazna, može se zamijeniti rezervnom baterijom, čime se produljuje vrijeme vožnje.
  • Konstrukcija od nehrđajućeg čelika
  • Čvrsto uspravna cijev je vrlo stabilna i omogućuje sigurnu vožnju.
  • E-ABS kočioni sustav povećava sigurnost pri kočenju.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).