• -10%
  • Rasprodano

Klima uređaj Hisense Wings Pro HiNano 18K inverter

ID: 93946DO
Nedostupno
1.384 KM
1.246 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 138 KM (10%)

Ušteda: 138 KM (10%)

Rata već od 57 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

93946DO

Podaci

Brend klime
Hisense
Tip
Inverter
Kapacitet
5,5 kW -18000 BTU
WIFI
Da
Energetska klasa
A++
Garancija
5 godina

Klima uređaj Hisense Wings Pro HiNano 18K inverter savršen je za stvaranje optimalne klime u vašem domu ili poslovnom prostoru. Opremljen naprednom inverter tehnologijom, ovaj uređaj nudi visoku energetsku efikasnost, smanjujući potrošnju energije i troškove. Sa kapacitetom hlađenja i grijanja od 5 kW, brzo prilagođava temperaturu prema vašim željama. Uređaj posjeduje HiNano tehnologiju koja efikasno pročišćava zrak, eliminirajući bakterije, viruse i alergene, osiguravajući čist i zdrav zrak u vašem prostoru. Tihi rad čini ga idealnim za spavaće sobe i urede. Intuitivni daljinski upravljač i pametne funkcije omogućavaju jednostavno podešavanje i kontrolu. Moderna estetika klima uređaja Hisense Wings Pro HiNano 12K savršeno se uklapa u svaki prostor, pružajući vrhunsku udobnost i kvalitetu zraka.

Produženje garancije: https://cc.hisense.com/ba/garancija

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
  • Tip: Inverter
  • Energetska klasa: A++/A+
  • Rashladno sredstvo: R32
  • Kapacitet hlađenja: 5 kW
  • Kapacitet grijanja: 5,6 kW
  • Temperaturni opseg u režimu - grijanje (°C): -20- 24
  • Temperaturni opseg u režimu - hlađenje (°C): -15 - 50
  • Omjer SEER - hlađenje: 6,1
  • Omjer SCOP - zagrijavanje: 4

Dodatne karakteristike HI-NANO je jedna vrsta efikasne jonske plazme koja generiše 1 milion jona/cm3, u poređenju sa standardnom plazmom koja generiše 0.4~0.6 miliona jona/cm3. Zbog svoje jačine proizvodnje jona, ona može efikasno eliminisati više od 99% H1N1 virusa unutar dva sata. U usporedbi sa standardnom plazmom, ona proizvodi samo pola ozona (0.007mg/m3),i time nema štetan uticaj na okolinu. Efikasno uklonite bakterije i uživajte u čistom zraku svaki dan. Francuska Texcell laboratorija je dokazala da HI-NANO može efikasno spriječiti novi koronavirus (SARS-CoV-2) za 93,54% unutar dva sata.

HI-NANO

Štiti vaš dom i vaše zdravlje

HI-NANO je jedna vrsta efikasne jonske plazme koja generiše 1 milion jona/cm3, u poređenju sa standardnom plazmom koja generiše 0.4~0.6 miliona jona/cm3. Zbog svoje jačine proizvodnje jona, ona može efikasno eliminisati više od 99% H1N1 virusa unutar dva sata. U usporedbi sa standardnom plazmom, ona proizvodi samo pola ozona (0.007mg/m3),i time nema štetan uticaj na okolinu. Efikasno uklonite bakterije i uživajte u čistom zraku svaki dan. Francuska Texcell laboratorija je dokazala da HI-NANO može efikasno spriječiti novi koronavirus (SARS-CoV-2) za 93,54% unutar dva sata.

ODMRZAVANJE VANJSKE JEDINICE

Korisno tokom zimskih dana

Pri niskim temperaturama i u vlažnim sredinama, vanjska jedinica se može jednostavno zamrznuti, što utiče na rad i performanse klima uređaja ili dovodi do njenog oštećivanja. Korištenjem električnog pojasa za zagrijavanje vanjske jedinice, sprječava se zamrzavanje i održava ispravan rad klima uređaja.

SMART VOICE CONTROL

Upravljanje govorom

Nova Hisense HiSmart Life aplikacija kompatibilna je sa Google virtualnim asistentom i Amazon Alexa, tako da govorom možete upravljati uređajem. Zahvaljujući govornoj interakciji moguće je regulisati temperaturu, uključiti ili isključiti uređaj, kao i podesiti režim rada (hlađenje ili grijanje). Možete pronaći HiSmart aplikaciju u "Amazon Alexa" aplikaciji i u "Home" aplikaciji.

PLIN KOJI NIJE ŠTETAN ZA OKOLINU

Efikasnije, zelenije

Plin R32 je manje štetan za okolinu uz veći kapacitet hlađenja za istu zapreminu. To znači da je potrebno manje rashladnog sredstva u svakom uređaju, tako da je efekat globalnog zagrijavanja značajno smanjen. Prednosti R32 rashladnog sredstva su: nulti utjecaj na zrak ozona, 66% manji GWO (utjecaj na globalno zatopljenje) u poređenju sa plinom R410A, te viša energetska efikasnost, provodljivost toplote i kapacitet hlađenja.

-20°C GRIJANJE & HLAĐENJE

Izuzetna moć zagrijavanja

Poznat vam je osjećaj topline sunca čak i tokom hladnih zimskih dana? Naša karakteristika grijanja & hlađenja daje sličan osjećaj. Time što možemo obezbijediti toplotu i na temperaturi -20°C zahvaljujući našoj tehnologiji predzagrijavanja i tehnologiji električnog zagrijavanja šasije. Specijalno hlađenje na -20°C se najčešće koristi kako bi se održala temperatura prostorije.

PAMETNA WI-FI KONTROLA

Jednostavno i pouzdano upravljanjem preko Wi-Fi kontrole

Pouzdano upravljanje vašim klima uređajem bilo gdje u vašem domu sa vašim mobitelom i konekcijom na Wi-Fi. Tako ćete moći kreirati ugodne uslove prije dolaska kući ili se pobrinuti o svom kućnom ljubimcu sa distance.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).