Parni čistač Karcher SC 3 DELUX EU

ID: KAR1.513-430.0
Na stanju
500 KM
450 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 50 KM (10%)

Ušteda: 50 KM (10%)

Rata već od 21 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

KAR1.513-430.0
10 Artikli

Podaci

Brend kućanskih aparata
Karcher
Tip proizvoda
Parni perač
Garancija
24 mjeseca

SC 3 Deluxe je spreman za pokretanje nakon vremena zagrijavanja od samo 30 sekundi i eliminira do 99,999% virusa* i 99,99% svih uobičajenih kućanskih bakterija** na tvrdim površinama. S integriranim pretincem za pohranu pribora na uređaju, moguće je jednostavno i praktično pohranjivanje pribora, kabela i crijeva. Ostale značajke uključuju integrirani uložak za uklanjanje kamenca, spremnik za vodu koji se može stalno puniti za nesmetano čišćenje, LED traku za prikaz načina rada kao i razne dodatke za uklanjanje tvrdokorne prljavštine s pločica, ploča za kuhanje, napa i fuga. Također dolazi s EasyFix podnom mlaznicom s fleksibilnim zglobom za izvrsnu ergonomiju i lamelnom tehnologijom za savršene rezultate čišćenja. Koristeći praktičan sustav kuke i petlje, krpa za čišćenje poda može se bez napora pričvrstiti na podnu mlaznicu i ponovno ukloniti bez potrebe da dođe u dodir s prljavštinom. Dvostupanjska regulacija pare uvijek jamči savršeno prilagođavanje protoka pare površini i odgovarajućoj razini prljavštine.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).