Philips Slušalice bežične sa mikrofonom, Bluetooth, crna - TAH4205BK/00

ID: TR20885
Na stanju
80 KM
s PDV-om
Rata već od 4 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Philips TAH4205BK slušalice su odličan izbor za sve ljubitelje muzike koji žele kvalitetan zvuk, fleksibilnost i dugotrajnost. Ove bežične slušalice su opremljene BASS tehnologijom, koja vam pruža moćan bas i duboke tonove, što će vašu muziku učiniti još uzbudljivijom. S Philips TAH4205BK slušalicama ćete moći uživati u reprodukciji do čak 29 sati, zahvaljujući velikom kapacitetu baterije. Ove slušalice također dolaze s ugrađenim mikrofonom i upravljanjem pozivima, što vam omogućava da se brzo i lako povežete s prijateljima i porodicom bez potrebe za izvlačenjem telefona iz džepa. Dizajn Philips TAH4205BK slušalica je izuzetno praktičan, jer se mogu sklopiti kako bi se uštedjelo na prostoru, što ih čini idealnim izborom za putovanja i svakodnevnu upotrebu. Ove slušalice dolaze u elegantnoj crnoj boji i uključuju USB-C kabel , što ih čini pogodnima za upotrebu s različitim uređajima. Ukratko, Philips TAH4205BK slušalice su izvrsne bežične slušalice s moćnim basom, dugotrajnom baterijom, ugrađenim mikrofonom i praktičnim sklopivim dizajnom. Ako želite uživati u vrhunskom zvuku bez žica, ove slušalice su odličan izbor za vas.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).