Haylou Moripods ANC Bluetooth earbuds White

ID: MI15190
Na stanju
61 KM
s PDV-om
Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  • Garancija: 12 mjeseci
  • Brend: Haylou
  • Vrijeme punjenja: 1.5 sat
  • Vrijema korištenja: 8 sati
Količina

Haylou Moripods ANC Bluetooth earbuds su bežične slušalice koje se ističu po svojoj aktivnoj tehnologiji smanjenja buke (ANC - Active Noise Cancellation) i udobnom dizajnu. Ove slušalice pružaju visokokvalitetan zvuk i praktičnost za svakodnevnu upotrebu.

Jedna od glavnih karakteristika Haylou Moripods ANC slušalica je njihova aktivna tehnologija smanjenja buke. Zahvaljujući ANC-u, ove slušalice mogu smanjiti pozadinsku buku oko vas, pružajući vam imerzivno audio iskustvo bez ometanja. Bilo da putujete, radite ili se opuštate, ANC vam pomaže u fokusiranju na zvukove koje želite čuti.

Slušalice dolaze s ergonomskim dizajnom koji pruža udobnost tijekom nošenja. Zahvaljujući mekanim silikonskim ušnim vrhovima, Moripods ANC slušalice se savršeno uklapaju u uši i pružaju siguran i stabilan osjećaj bez obzira na to što radite. Osim toga, zbog svoje male veličine, ove slušalice su praktične i prijenosne, što ih čini idealnim partnerom za putovanja ili korištenje u pokretu.

Haylou Moripods ANC slušalice podržavaju Bluetooth vezu, što znači da se lako povezuju s vašim pametnim telefonima, tabletima ili drugim Bluetooth uređajima. Bez nepotrebnih kabela, možete se slobodno kretati i uživati u glazbi ili pozivima bez ograničenja. Ove slušalice također imaju dugotrajnu bateriju, koja vam omogućuje dulje vrijeme korištenja bez potrebe za čestim punjenjem.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).