Xiaomi Haylou W1 Bluetooth Earbuds White

ID: MI14779
Na stanju
79 KM
s PDV-om
Rata već od 4 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  • Garancija: 12 mjeseci
  • Brend: Haylou
  • Vrijeme punjenja: 2 sata
  • Vrijema korištenja: 6 sati
Količina

Xiaomi Haylou W1 Bluetooth Earbuds su bežične slušalice koje su dio Xiaomi-jeve Haylou linije proizvoda. Ove slušalice su osmišljene kako bi pružile visokokvalitetno bežično audio iskustvo uz pristupačnu cijenu.

Jedna od ključnih značajki Xiaomi Haylou W1 Bluetooth Earbuds je njihova bežična povezivost putem Bluetooth tehnologije. To vam omogućuje da se lako povežete s vašim pametnim telefonom, tabletom ili drugim uređajem koji podržava Bluetooth. Bez potrebe za kablovima, ove slušalice vam pružaju slobodu kretanja i udobnost tijekom upotrebe.

Zvuk koji pružaju Xiaomi Haylou W1 slušalice je impresivan. Snažni 7,2-milimetarski dinamički drajveri pružaju čist i uravnotežen zvuk s jasnim detaljima. Bez obzira jeste li ljubitelj glazbe, podcasta ili gledate filmove, ove slušalice pružaju imerzivno audio iskustvo koje će vas zadovoljiti.

Xiaomi Haylou W1 Bluetooth Earbuds također dolaze s ugrađenim mikrofonom koji vam omogućuje obavljanje poziva bez vađenja telefona iz džepa. To je praktično rješenje koje vam omogućuje hands-free komunikaciju dok ste u pokretu. Kvaliteta glasa prilikom razgovora je dobra, a mikrofon efikasno smanjuje pozadinsku buku.

Ove slušalice imaju i dugotrajnu bateriju koja vam omogućuje do 4 sata neprekidne reprodukcije zvuka. Kutija za punjenje slušalica također djeluje kao prijenosni punjač, što vam omogućuje dodatna punjenja dok ste u pokretu. To je praktično i osigurava da vam slušalice budu spremne za upotrebu kad god vam zatrebaju.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).