Slusalice Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro

ID: MI14499
Na stanju
153 KM
s PDV-om
Rata već od 7 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  • Garancija: 12 mjeseci
  • Brend: Xiaomi
  • Vrijeme punjenja: 1 sat
  • Vrijema korištenja: 6 sati
Količina

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro - Da bismo se nosili sa uobičajenim šumovima, koristimo mikrofon za usmjeravanje i povratni mikrofon kako bismo postigli hibridno slabljenje do 35 dB. U slučaju buke visoke frekvencije od 1000-3000 Hz kao što su krikovi, buka konstrukcije i glasna graja, jedinstveno velika šupljina također može pružiti osjećaj tišine. Odvojeni mikrofon unutar uha radi za isporuku precizan i čist zvuk u uhu, tako da vam može sve jasno čuti, čak i kada pozivate na otvorenom.

Kada je uključen način transparentnosti, možete jasno čujte šta se dešava oko vas, bez mora da izvadi slušalice. Dizajn za uši dodatno smanjuje pritisak u uhu, što olakšava i jasna komunikacija licem u lice čak i dok nošenje slušalica. Čip nove generacije ima manju potrošnju energije, tako da muzika može da vam pravi društvo još duže. Trajanje baterije traje do 6 sati za upotrebu jedne slušalice i do 30 sati sa futrolom za punjenje.

I slušalice i futrola za punjenje podržavaju brzo punjenje. Deset minuta punjenja za 90 minuta reprodukcije muzike. Futrola za punjenje takođe podržava Qi protokol bežičnog punjenja, kompatibilan sa razni uređaji za punjenje. Slušalice se mogu lako naplaćuju čim se vrate.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).