• -10%

Pametni sat CANYON smart watch Easy SW-54 Green

ID: CANCNS-SW54BG
Na stanju
94 KM
84 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 9 KM (10%)

Ušteda: 9 KM (10%)

Rata već od 4 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

CANCNS-SW54BG
10 Artikli

Podaci

Brend pametnog sata
Canyon
Display
1,7" IPS
SIM kartica
Ne
Baterija
200 mAh
Bluetooth pozivi
Ne
Vodootporan
Da
Osnovni način rada
3+ dana
Garancija
12 mjeseci

Pametni sat EASY SW-54

Canyon Easy je svakodnevni vozač u svijetu pametnih satova: tanak je, pun funkcija i lak za nošenje — kao što bi ime sugeriralo. Moderan, funkcionalan, a opet pristupačan. Njegov 1,7-inčni IPS ekran osjetljiv na dodir je živopisan i lijep i ima četiri lica sata. Sat je takođe vodootporan IP68, što znači da može izdržati uranjanje u vodu do 1,5 metara dubine u trajanju od 45 minuta. Zahvaljujući Bluetooth 5.3 tehnologiji, Canyon Easy nudi stabilnu i brzu vezu sa vašim pametnim telefonom. Ovaj sat je dizajniran da vam pomogne u postizanju ciljeva u vezi sa zdravljem i fitnesom praćenjem vaših koraka, sagorenih kalorija, obrazaca spavanja i otkucaja srca tokom treninga. Sadrži 14 sportskih načina rada, uključujući plivanje i jogu, što vam omogućava da precizno pratite svoju fizičku aktivnost.

IPlus, postoji čitav niz korisnih funkcija: obavještenja za aplikacije i pozive, vremenska prognoza, daljinska kontrola kamere i muzike, štoperica, alarm i funkcija „Pronađi svoj telefon“. Trajanje baterije je do 5 dana radnog vremena i do 12 dana u stanju pripravnosti. Sat možete koristiti cijelu radnu sedmicu bez punjenja.

Canyon Easy je uredan pametni sat, mali pomoćnik na vašoj ruci kako biste život učinili lakšim i svjetlijim.

Fulltouch 1,7'' IPS ekran

Moderan tanak dizajn

Mala težina

Praćenje otkucaja srca

Popularni sportski načini, izračunavanje kalorija i udaljenosti

Vremenska prognoza

Silikonski remen

Zaista IP68

Praćenje spavanja

Daljinska kamera i kontrola muzike

Obavještenja o pozivima i APP-u

Upozorenje na sedentarno i vodeno piće

Veliki kapacitet baterije i vrijeme rada do 5 dana

Štoperica

Alarm

Nađi telefon

Sportski načini: hodanje, trčanje, traka za trčanje, planinarenje, biciklizam, plivanje, fudbal, košarka, odbojka, badminton, stoni tenis, bejzbol, preskakanje, joga

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).