• -10%

Gaming tastatura Krux Frost RGB

ID: KRX0101
Na stanju
77 KM
69 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 8 KM (10%)

Ušteda: 8 KM (10%)

Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

KRX0101
10 Artikli

Podaci

Brend gaming opreme
Fantech
Tip gaming opreme
Gaming tastatura
Garancija
12 mjeseci
Gaming tastatura Krux Frost RGB

Tiha membranska tastatura koja će vas podržati u svakom aspektu igranja igara ili rada. RGB pozadinsko osvjetljenje pomoći će vam da održite jedinstveni stil vašeg postolja, a uvijek ćete imati pri ruci dugmad za kontrolu multimedije. Pogledajte šta Frost RGB može učiniti.

Koristiti bez ograničenja

Nudimo vam 104 tipke s funkcijom makro programiranja, tako da možete još efikasnije prilagoditi tastaturu. Bez obzira da li radite ili uništavate svoje protivnike sa entuzijazmom.

Smišljeni dizajn

Metalno kućište efikasno poboljšava stabilnost i vizuelno se savršeno uklapa sa kromiranim umetcima. Znamo koliko je udobnost važna, tako da možete podesiti visinu tastature pomoću ugrađenih nožica, a mi smo uključili i ergonomski jastučić sa neklizajućim jastučićima za ručne zglobove.

Multifunkcionalne tipke

Koristite posebno dizajnirano dugme i dugmad za multimediju da kontrolišete filmove i muziku koja se reprodukuje. Utišavanje, pojačavanje, pauza, premotavanje unazad, utišavanje zvuka. Odluka je tvoja.

Osvijetli stvarnost

Frost RGB tastatura ima funkciju RGB pozadinskog osvetljenja sa pet zona, kojom možete efikasno upravljati pomoću kombinacija tastera ili priloženog softvera. Možete birati između 5 načina rada s različitim svjetlom/brzinom treperenja.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).