Xiaomi Roborock postaja za samopraznjenje bijela

ID: MI15009
Na stanju
523 KM
s PDV-om
Rata već od 24 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  •  Garancija: 12 mjeseci
  •  Automatsko pražnjenje
  •  Spremnik za prašinu: 1,8L
Količina

Nakon što robotski usisivač dođe do stanice za pražnjenje, stanica za pražnjenje automatski usisava svu prašinu i ostatke iz vrećice za prašinu robotskog usisivača u vlastiti sakupljač prašine. Sakupljač prašine na ispusnoj stanici je dovoljno velik da ga nije potrebno ručno prazniti nekoliko sedmica.

Dizajn 15-ciklonskog usisnog sistema odvaja prašinu od ulaznog toka vazduha. Ova stanica je certificirana od strane TÜV Rheinland, osiguravajući ujednačenu snagu usisavanja i efikasno pražnjenje robotskog usisivača za prašinu.

Višestepena filtracija, uključujući upotrebu HEPA filtera, hvata do 99,99% čestica veličine do 0,3 mikrona. Testiran je od strane TÜV Rheinland i također je certificiran.

Vreća za prašinu od 1,8L može se koristiti i u sakupljaču prašine, čime se osigurava još lakše i bezbrižno pražnjenje sakupljača prašine. Vreća za prašinu se lako stavlja kao i uklanja iz sakupljača prašine.

I prednji i stražnji filteri, uključujući sakupljač prašine, mogu se ukloniti i prati za još bolju higijenu.

Koristeći Roborockovu mobilnu aplikaciju, možete birati između različitih načina pražnjenja, čineći pražnjenje što je moguće praktičnijim.

Identifikacija sakupljača prašine

Automatsko otkrivanje sakupljača prašine sprječava slučajno pražnjenje ako robotski usisivač uđe u stanicu za pražnjenje, ali sakupljač prašine stanice nije odobren.

Integrisano upravljanje kablovima

Držite kabl od 1,8 metara u integrisanom sistemu za upravljanje kablovima da biste izbegli nered u kablovima.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).