Stapni usisivac Xiaomi Mi Vacuum Cleaner mini

ID: MI9750
Na stanju
93 KM
s PDV-om
Rata već od 4 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  •  Garancija: 12 mjeseci
  •  Brend: Xiaomi
  •  Trajanje baterija: 30 minuta
  •  Snaga: 40W
Količina

Stapni usisivac Xiaomi Mi Vacuum Cleaner mini - Praktično i sa stilom. Usisivač ne mora biti glomazan. Pomaže pri čišćenju i može se postaviti bilo gdje, s prekrasnim, nenametljivim dizajnom. Motor bez četkica visokih performansi i ravni dizajn s dvostrukim ventilom smanjuju gubitak energije i poboljšavaju učinkovitost čišćenja. Brzi start/stop sprečava zadržavanje prašine u mlaznici kada isključite mašinu.

Pritisnite dugme i posuda za prašinu se otvara. Jednostavno ga ispraznite u smeće, nema potrebe da prljate ruke.Za odlaganje prašine jednostavno povucite dugme za otključavanje i lagano ga pritisnite. Čelični primarni filter hvata one veće čestice prašine. Radeći zajedno sa čeličnim primarnim filterom za formiranje dvostrukog sistema filtriranja.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).